Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Varmis
Uusi keskustelija
  • 1 custom-general.kudos
  • 8 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Hybridilaajakaista pätkii

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

En tiedän onko tätä käsitelty jo muualla mutta kysyn kuitenkin.

 

Hankin vanhan ADSL laajakaistan tilalle Hybridilaajakaistan. Vanha netti toiminnassa ei ollut mitään moitittavaa. Inteno reitittimellä netti oli vakaa ja katkeamaton ja meidän >200m2 kaksikerroksiseen talonn mudostui kattava wifi verkko. Ainoa onglema oli jos useita käyttäjiä oli yhtäaikaa jolloin yhteys meni niin hitaaksi kaistan riittämättömyyden vuoksi.

 

Siksi päädyin päivittämään liittymän Hybridiksi terästettynä smart wifi:llä. Alun asennushässäköiden jälkeen netti sinänsä kyllä lähti hyvin toimimaan, samoin smart wifi tuntuisi toimivan ihan hyvin, tosin mitään eroa vanhan Intenon wifi:n en huomaa.

 

Iso ongelma hybridin kanssa on sen pätkiminen. Töitä tehdessä yhteys katkeilee n. 1-2 kertaa tunnissa ja ymmärrettävästi tämä on varsin inhottava ongelma. Sama ongelma on myös viihdekäytössä. Yritin viimeviikolla selvitelä asiaa chat:n kautta saamatta siihen apua. Tekninen tuki pyysi kasomaan mitä valoja reititimessa palaa kun yhteys katkeaa. Minusta näyttäisi siltä että mobiiliyhteyden meneessä heikoksi yhteys katkeaa mutta en voi tästä tietenkään olla varma. Onko ideoita mitä tässä voisi kokeilla, pian pitää päättää palautanko laitteet, näin ei voi kutenkaan jatkua, mielummin vanhan ja toimiva kuin uusi vain hitusen nopeampi pätkivä yhteys.

 

Edit: korjattu otsikko //SalliJf

20 vastausta
Mersukolari
Kommentaattori
  • 6 custom-general.kudos
  • 28 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

No niin, asentaja kävi tutkimassa. En tiedä mitä teki, mutta nyt näyttää packet loss 0%. Hienoa, kiitos tästä.