Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Zuppo
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 16 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Kiinteän yhteyden nostaminen myös pienempiin kaupunkeihin?

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Onko soneralla missään vaiheessa ajatuksissa päivittää nuota adsl liittymiä näissä pienemmissä kaupungeissa vaikka valokuidun piiriin,  kyllä nämä 4g mokkulat asiansa hoitaa, mutta iltaa mennessä kun joka taloudessa se o käytössä, niin ei paljon tule dataa läpi, vaan istutaa ja ihmetellään pätkiväl vekottimella.

 

ps.  älkää turhaa vaivautuko kommentoimaan  "kyllä 10m tai 24m pärjää, ei tarvitse nopeampaa." 

1 vastaus
olkitu
Kunniajäsen
  • 689 custom-general.kudos
  • 4426 custom-general.replies
  • 125 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Kannattaisi hieman mainita kaupunkisi ja aluetta hieman että joku osaisi sanoa jotakin. Useimmat operaattorit jättävät useammat alueet kokonaan 4G verkon varaan kun se on halvempi mutta toki ei toimiva tapa kuten jo kerroitkin illalla todella heikoista nopeuksista. 

 

Jos on valmis rakentamaan ja maksamaan niin miksi sitten ei perustaisi osuuskunnan joka rakentaa yhdessä valokuitua alueellesi. Operaattorit eivät ole halukkaita rakentamaan, kuten olet jo huomannut niin ainoa tapa on osuuskunnan avulla rakentaa kuitua. Esimerkkinä tämä: https://www.helsinginvalokuidut.fi/

 

 

Onko heikko matkapuhelimen kuuluvuus? Mittaa matkapuhelinverkon kuuluvuuksia Cellmapper-sovelluksella, saatavilla täältä ja ohje .