Taloyhtiölaajakaista tulossa, onnistuuko määräaikaisen laajakaistan irtisanominen ilman kuluja?

  • 18 October 2017
  • 7 kommenttia
  • 131 katselukertaa

Moi,


 


Taloyhtiöömme on tulossa ensi vuoden alusta taloyhtiölaajakaista toiselta palveluntarjoajalta. Telialla minulla on sopimusta n. 1,5 vuotta vielä jäljellä, joten kysymykseni kuuluu, onko irtisanominen mahdollista ilman lisäkuluja? Hinnat tippuvat sen verran reippaasti, että olisi järjetöntä pitää yllä Telian sopimusta.

EDIT: VilleVent 19.10.2017, otsikkoa muokattu kuvaavammaksi


7 kommenttia

Terve @tapaniii!

Määräaikainen sopimus on mahdollista purkaa ilman kuluja kesken sopimuskauden, jos sinne on tosiaan taloyhtiökaista toiselta palveluntarjoajalta.


 


Eli ole vain asiakaspalveluumme yhteydessä, esimerkiksi chatin kautta, niin hoidetaan homma kuntoon. :smileyhappy:


 


EDIT 1/2018: toimintatapa sopimusten purkamiseksi tälläisessa tapauksessa on muuttunut ja nykyisin ei ole mahdollista purkaa sopimusta syystä, että kiinteistöön tulee toisen operaattorin kiinteistösopimus. 

Moro, kuulemma nykyään saa irtisanottua 50 euron sopimussakon maksamalla, kuinkas pitkään tämmöinen on onnistunut?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

@Kappaskehvelia kirjoitti:

Moro, kuulemma nykyään saa irtisanottua 50 euron sopimussakon maksamalla, kuinkas pitkään tämmöinen on onnistunut?




Hei @Kappaskehvelia ja tervetuloa Yhteisöön! Kuten tuossa ylemmässä viestissä olikin mainittu niin kiinteää laajakaistaa ei ole enää mahdollista irtisanoa vaikka taloyhtiöön tulisi toisen operaattorin kaista. Eli tuollainen sopimussakkomaksu ei ole kiinteässä laajakaistaliittymässä käytössä.


 


Jos kyseessä on liikkuva netti -liittymä eli Yhteys Mukaan -liittymä ja siinä jokin määräaikainen laitesopimus, on sopimus mahdollista purkaa maksamalla hinnaston mukaisen irtisanomismaksun ja laitteen loppuerä kertasuorituksena. Olisikohan kyse nyt tällaisesta?

Hei!

 

Miten näissä ADSL-liittymissä menee tilanteessa, jossa teidän asiakas haluaa irtisanoa Telian määräaikaisen ADSL-liittymän, jos taloyhtiöön tulee toisen operaattorin valokuitu.

 

Asuntoihin ei ole vedetty erillistä puhelinkaapelia vaan ADSL käyttää taloyhtiön cat5e sisäverkkoa. 

 

Nyt toinen operaattori saa käyttöön tämän cat5e sisäverkon taloyhtiö laajakaistalla. Minä en ymmärrä miten saatte toimitettua asiakkaalle tuon ADSL-liittymän, koska asuntoon ei tule erillistä puhelin/kuparikaapelia?

 

Eikö teidän pitäisi tarjota asiakkaalle kanssa tuota valokuitua vuokraamalla toisen operaattorin verkkoa tai sitten irtisanoa ADSL-liittymä?

Moi @venom81 ja tervetuloa Yhteisöön! Lähtökohtaisesti toisen operaattorin taloyhtiösopimus ei ole peruste määräaikaisen sopimuksen purulle. Tilanne on toki eri, jos meidän liittymä ei enää toimi muutoksen johdosta. Ilman tarkkoja tietoja on vaikea arvailla mikä juuri sinun osoitteessa on tilanne. Otatko siis yhteyttä asiakaspalveluumme, niin katsotaan tätä tarkemmin :)

Tämä määräaikainen sopimus saatiin purettua.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

@venom81@  kirjoitti:

Tämä määräaikainen sopimus saatiin purettua.




Nostan hattua! :smileyhappy:

Vastaa