Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66749
Kirjoituksia 180156

hybridin nopeus ei ole parantunuthybridin nopeus ei ole parantunut

arttu1971
Kommentaattori
Viestejä 50 kpl

hybridin nopeus ei ole parantunut

1/3

meidän liittymän nopeus on ollut alusta lähtien onneton ja on vieläkin,yleensä download jotain 13-18Mbps.pari kertaa olen yöllä saanut n50Mbps mutta vain pari kertaa.

ohessa testin tuloksia.

ei oikein täyty liittymän nimi (20-100Mbps)

 

ps.miten fitu....ssa saa noi uploadatut kuvat näkymään..??

 

Edit JoonasLam: upotettu kuvat postaukseen (onnistuu esimerkiksi "Valokuvat"-painikkeesta, joka löytyy tekstikentän yläpuolella olevista painikkeista)

 

 

IMG_0617.JPG

 

 

 

 

IMG_0616.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0615.JPG

Vastaa
0 tykkäystä
2 vastausta

JoonasLam
Moderaattori
Viestejä 517 kpl

2/3

Oliko nuo nopeudet testattu wlan-yhteydellä? Jos oli, niin voisi kokeilla vielä mitä antaa verkkokaapelin kanssa nopeuksia, mikäli mahdollista testata. Toki laitebootit voi tehdä myös. Verkkolukitus on myös mobiiliyhteyden puolelle mahdollista tehdä, mutta hybridin kanssa siitä on apuja harvassa tilanteessa.
Mikäli nuo nopeudet eivät kuitenkaan tuosta ole pidempään aikaan kohentuneet, niin kannattaa tästä laittaa meille häiriöilmoitusta tulemaan, jotta päästään tarkemmin ongelmaan kiinni.

Vastaa
0 tykkäystä

arttu1971
Kommentaattori
Viestejä 50 kpl

3/3

nuo kaikki on testattu pöytäkoneella joka on piuhalla kiinni modeemissa,nopeudet on ollut alusta tähän päivään samaa luokkaa elikkä teenpä sitten häiriöilmon...?

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.