taloyhtiö ja sonera internet

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 7 katselukertaa

taloyhtiössä on 19.11 alkaen ollut soneran internet yhteydet. Nopeus ei ole noussut 10megaan, johtuuko siitä kun en ole aktivoinut liittymää?

6 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
Millainen liittymä? Taloyhtiössä sovittu siis 10Mbps perusnopeus?

Kannattaa rekisteröidä se perusnopeus Soneralle. Sen voit tehdä saatavuus hausta: http://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/nettiyhteydet/kodin+laajakaista/tilaa+kodin+netti
Taloyhtiössä ollut aikaisemmin dna jossa perusnopeus ollut 2megaa, eli toimii tolla edelleen. Nyt pitäisi siis saada tuo sovittu soneran perusnopeus 10megaa käyttöön.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
samzaa kirjoitti:
Taloyhtiössä ollut aikaisemmin dna jossa perusnopeus ollut 2megaa, eli toimii tolla edelleen. Nyt pitäisi siis saada tuo sovittu soneran perusnopeus 10megaa käyttöön.


Rekisteröi perusnopeus ja asiakasnumeron perusteella voit tehdä asiasta vikailmoituksen, jos nopeus ei nouse.

http://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/nettiyhteydet/taloyhtiolaajakaista/taloyhtiolaajakaista+asukkaille
Moi samzaa

Lisäätkö vielä asiakasnumerosi tietoihisi, niin kurkataan mistä tämä ongelma voisi johtua?
Nyt on tilattu toi perus10 palvelu joka pitäis olla käytössä 17.12. En tiedä pitäisikö olla vielä yhteydessä dna:aalle kun en ole sinne henkilökohtaista sopparia ikinä tehnyt mutta itse olen siis vuokralainen ja vuokranantaja on laskuttanut tosta dna liittymästä, eli jos hänellä on soppari dna kanssa olisiko hänen täytynyt irtisanoa se että olisin saanut ton soneran käyttöön jo sillon 19.11
Kiitos! Laitoit tilausnumeron asiakasnumeroksi, eikö vain? 🙂 Sekin toimii.

Pyydä vain vuokranantajaa päättämään se edellinen sopimus, ellei hän ole jo tehnyt niin. Ei sitten turhaan laskuta sinua siitä tai muutenkaan ole asunnossa toista liittymää. Tekniikan puolesta ne kyllä voivat olla yhtä aikaa: meillä on käytössä oma valokuitu ja DNA:lla jokin muu ratkaisu, eivät siis blokkaa toisiaan (ellei taloyhtiö ole päättänyt poistaa niitä piuhoja mitä pitkin toisen operaattorin netti on toiminut).

Summa summarum: voit olla huoleti tuon uuden tilauksen suhteen, kytkemme sinulle 10M netin 17.12. 🙂

Vastaa