B593 ja Aito 4G Teho

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Vaihdoin 24/1 megasen lankaliittymän otsikon mukaiseen pakettiin, koska muutin juuri syrjäseudulta keskelle taajama-aluetta. Uudessa asunnossa testailtiin yhtä läppäriä kaverin 4g puhelimen kautta ja yhteyden tulokset oli testeillä yli 40 megasia latausnopeuksia. Kentät on modeemissa 5/5 ja vain 4G käytössä, silti paras testinoteeraus on ollut lat.9,5 ja läh.0,25 Mb ja ping on toista sataa.
Langattomaan siirtyminen alkaa tuntumaan pahalta virheeltä. Asetuksia olen testaillut laidasta laitaan, pelkällä 3g:lläkin numerot on aika lähellä ed.mainittuja, eli yhtä surkeita. Mikähän tässä mättää, täydet kentät ja kuuluvuuskartan peittoalueen keskellä ollaan. Silti nopeudet on luokkaa postiauto.

1 kommentti

Nyt selvisi sen verran että modeemi ottaa kyllä vastaan ihan kohtuu nopeudella ja Wlanilla puhelimeen nopeustestin mukaan 37/6 Mb. Mutta piuhalla pöytäkoneeseen ei mene yli 10Mb.
En millään keksi mikä voi olla pielessä. Aikaisemmin lankayhteydellä on mennyt sisään 20Mb, eli verkkokortti kyllä pitäisi pystyä ottamaan vastaan enemmänkin.

Vastaa