Eurosport ja bonuskanava eivät näy


Sonera-kauppa mokasi ja sulki kaikki kanavapaketit, vaikka vain Urho-tv piti lopettaa. Kun Surf-paketti ja Canal+ -tarjouspaketti avautui, ei Eurosport ja Bonuskanava ole näkyneet. Eurosport 2 kyllä näkyy ja muutkin kanavapaketteihin kuuluvat kanavat, mutta nuo kaksi ei. Mistähän vois johtua?

11 kommenttia

Hei! Ikävä kuulla, ettei kanavapaketti asiat ole menneet niin kuin pitäisi. Pahoittelut siitä. Toukokuun Bonuskanava on Showtime, joka kuuluu jo sinulla olevaan sinulla jo olevaan Surf -kanavapakettiin. Valtuutin kaapelikorttisi nyt, toivottavasti tästä oli apua. Jos ei vieläkään näy, kokeiletko ensihätään sivuillamme olevia vinkkejä Kaapeli -Tv ongelmatilanteisiin. Jollei näistä apua ole, otathan yhteyttä Tekniseen Asiakaspalveluumme.
No eipä näy vieläkään 😞
Laitoin viestiä Tekniseen Asiakaspalveluun, en tiedä tekivätkö he jotain, mutta nyt kanavat näkyvät :)

Kiitos!
Hei miika75 !

Hyvä, että sait asiasi kuntoon.
sama juttu kävi mullekin nyt canal+total avattu uudelleen ja toimii mutta eurosport ,bonuskanava , nelonen hd ja mtv hd pimeänä. missä vika ?
kaukas: Onko sama tilanne vielä? Voisit lisätä asiakasnumerosi tämän palstan nimimerkin tietoihin, niin voisin tarkistaa tilanteen.
ei näy edelleenkään.asiakasnumero lisätty.
Hei kaukas!

Kaapelikorttisi on ns. valtuutettu uudelleen viestisi perusteella. Mikäli puuttuvat kanavat eivät ala näkymään n. parin tunnin sisällä, eikä Ohjeet ja Vinkit -sivumme ohjeista ole apua, olethan yhteydessä Tekniseen Asiakaspalveluumme (tv-viat 24/7).
nyt kanavat näkyy ja äänikin kuuluu.
kiitos ja kuulemiin.
Laitoin tossa viestiä ongelmasta, mutta nyt kanava sitten näkyy. En tiedä teittekö jotain, mutta nopeasti alkoi näkymään.
Moi Kuha,
Hyvä juttu että lähti näkymään!

Vastaa