Kuva katoaa välillä, ääni kuuluu.


Mikä on kun välillä kuva katoaa ja ääni vain kuuluu? Johto modeemille on lyhyt n 50cm. Ongelma esiintyy etenkin maksukanavilla ja ohjelmakirjastoa tai tallenteita katsottaessa. Ja kuva ei ala näkymään ennen kun on käyttänyt digiboksin kiinni. Kaikki laitteet on resetoitu useasti eikä vaikutusta pätkimiseen ja näkymiseen ole. Välillä modeemissa kiinni olevat laitteet ilmoittaa että laajakaista on epävakaa.

12 kommenttia

Hei Sonkala,

Suosittelen olemaan vikapalveluumme yhteydessä, niin selvitellään asiaa tarkemmin. Voit laittaa ilmoituksen myös omien sivujen kautta.
Ja kun näkyy ettei missään ole voinut Sonera ilmoittaa että vika löytyy digiboksista eli on jo ollut kuulemma noin kuukauden päivät jonkin asteinen ilmeisesti ohjelmisto vika kyseisessä digiboksissa eli se jossa on se virtanappi laittee päällä. Eli soneralla on ollut vika tiedossa jo kuukauden ajan.. Jos on samoja ongelmia niin tehkäähän niitä vikailmoituksia jos siellä alkaisi jo jotain tapahtumaan.
Niin ja hyvityksiä on varmaankin turha kysellä..
Hei sonkala,

Nyt asiasta löytyy ilmoitus sonera.fi:ltä ja tilannetta selvitetään tarkemmin. Toivottavasti ongelma saadaan ratkaistua mahdollisimman pian. Näistä kannattaa nyt ilmoitella vikapalveluun mahdollisimman pian niin saadaan dataa ongelman selvittämistä varten.
Joo mulla on tätä samaa vikaa. Vikailmotustakin on tehty,mut ei oo mitään kuulunu.Modeemin resetoiminen pelkästään ei auta,se on virrat poikki hetkeks boksista ni sit taasen toimii.Mul on tollane kiintolevyboxi.
Hei jormappp,

Hyvä että olit vikailmoituksen tehnyt. Ongelma on edelleen selvityksessä.

Palvelun pitäisi lähteä toimimaan kun käyttää digiboxista virtajohtoa irti. Vaatiiko sinulla kuitenkin tuota modeemin resetointiakin?
Ei vaadi,kokeilin sitä vaan kerran onko sillä vaikutusta.Digiboxin virran sammutus pelkästään palauttaa kuvan sitten taasen.
Moikka jormappp,

Tuo ongelma on tosiaan selvityksessä. Toistaiseksi täytyy laitetta aina välillä käynnistellä uudestaan mutta toivottavasti tilanne ratkeaa lopullisesti pian.
Kauan kestää selvittely! Olen asiasta tehnyt ekan vikailmoituksen joskus syksyllä ja aina silloin tällöin facebookissa kysyn tilannetta ... Odotellaan ratkaisua ...
Tämä on todella vmäinen vika kun 5-15 kertaa illassa pitää boxi käynnistää uudelleen!!!
Omalla kohdalla sattuu useimmiten kun kanavaksi valitsee VH1 musiikkikanavan.
Soneraviihde on adsl laajakaistaan liitetty ja nopeus useimmiten 8-12M. Muuten ei pätkimistä tai muita ongelmia juurikaan ole.
Hei koukkula,

Ongelma on varsin ikävä ja asia on edelleen tutkinnassa. Korjausta ongelman ratkaisemiseksi etsitään siis edelleen. Toivotaan että asia saataisiin mahdollisimman pian kuntoon. Sinuun tullaan kyllä vielä olemaan yhteydessä, kunhan ongelmaan korjaus saadaan.
Joo kyllähän tuo pilas taas eilen elokuvan tallennuksen...prkl.
Itse en oo huomannu mitään tiettyä kanavaa,mikä sen aiheuttas.Sen verran et jos mainoskatkolla alkaa vaihdella kanavia ni sit juuttuu ja ruutu mustana ja eiku virrat poikki...prkl.
Mahtava juttu ... Reilu viikko sitten tuli päivitys boxiin ja tuota vikaa ei ole ilmennyt sen jälkeen ainakaan minulla ja toivottavasti vika myös pysyy poissa !

Vastaa