Liittymän tilaus


Tilasin eilen verkkokaupastanne tarjousliittymän (14.90e/kk) Kuinka pitkä toimitus liittymässä on?

12 kommenttia

Hei aurora11: Tervetuloa asiakkaaksi! Sim-kortti toimitetaan parissa päivässä. Jos lisäät asiakasnumerosi/puhelinnumerosi käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero), voin tarkistaa tilauksesi. Asiakasnumero ei näy muille keskustelupalstan käyttäjille. Asiakasnumerosi löytyy esimerkiksi viimeksi tulleesta laskusta.
Tässä on tilausnumero jos siitä on mitään hyötyä 84CE81C4D3A05E8DFA99EAE021183B66?! Edelleen tilauksen seurannassa lukee tilaus vastaanotettu vaikka tilaus on tehty jo 28.2.
Moi aurora11! Lisäätkö vielä asiakasnumerosi tai puhelinnumerosi käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero), niin tarkistan asian. Numero ei näy muille keskustelupalstan käyttäjille.
Puhelin numeroa en löytänyt, tilasin ihan uuden liittymän. Lisäsin asiakasnumeroni profiiliin. Josko siitä olisi apua!
Olen tilannut soneran verkkokaupasta läppärin su 3.3.2013 ja sain s-postiini vahvistus viestin, sekä seuranta koodin. Mutta seuranta koodi näyttää edelleen että tilaus on vastaan otettu?? Haluaisin vaan saada tiedon että onko tilaukseni vielä käsiteltävänä vai joko läppäri on lähetetty postiin??
Hei aurora11 !

Olemmekin jo lähettäneet sinulle postia tästä, ja se saapuu sinulle tämän viikon aikana.
Hei Balroq !

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin voimme tarkistaa tämän asian. Yhteyttä voit ottaa tämän linkin http://bit.ly/WISndt kautta. Myös Facebookin yksityisviestillä voit meille viestin lähettää.
Hei kauanko yleensä kestää jos asiakas tilaa tuotteen verkko kaupasta, siihen että tuote saapuu asiakkaalle??
Sain tälläisen seuranta koodin kun tiläsin läppärin 0718B44A98F720793AE55F456F680F92

koodi ilmoittaa vielä että tilaus on vastaanotettu, vaikka tilaus on tehty su 3.3.2013
Moi Balroq! Tilauksesi on mennyt luotonvalvontamme käsittelyyn ja heiltä on tullut päätös, että erääntyneet laskut tulisi hoitaa ennen kuin voimme toimittaa läppärin. Normaalisti tilaus toimitetaan asiakkaille viikon sisällä.
Milloin tämä kyseinen kirje on lähetetty? En ole vieläkään saanut postia!
Hei aurora11 !

Kirje on lähetetty 4.3.13, eli aikataulun mukaisesti pitäisi saapua sinulle tämän päivän postissa.

Vastaa