Lisäosailmoitus tietopalkissa webmailissa ym.

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Koska webmaili ei toistaiseksi toimi Firefox 5.0:lla, olen siirtynyt asioimaan IE:ssa. Miksi kirjautumissivulla ilmoitetaan virheistä sivulla ja kirjautumisen jälkeen webmailsivulleni ilmestyy tietopalkki joka esittää QuickTimen lisäosan asentamista? Onko tällä jotain tekemistä esim. sen kanssa, että tällä hetkellä poistaessani viestejä, koko näkymä menee hetkellisesti mustaksi?

Mietin myös miksi hiiren oikealla painikkeella klikatessa viestin päällä vaihtoehdoksi ei tule sellaista, millä postin voisi merkitä ei-toivotuksi tai roskapostiksi. Mitään suodattimia en ole asetuksissa myöskään päässyt lisäilemään.

1 kommentti

salMine: Webmail -palvelumme toimii taas normaalisti myös Firefox 5 -selaimen kautta, joten voit käyttää sähköpostiasi taas sen kautta.

En osaa sanoa varmasti mistä IE:ssa saamasi ilmoitus johtui. Yksi helppo toimenpide, jota voit ensin koittaa asiaan on selaimen välimuistin tyhjentäminen, johon löytyy ohje Ohjeet ja vinkit -sivultamme: Ohje selaimen välimuistin tyhjentämiseen.

Webmail -palvelussamme ei ainakaan tällä hetkellä ole toimintoa, jossa viestin voi merkitä roskapostiksi hiiren oikealla painikkeella niin kuin joissain sähköpostiohjelmissa. Sähköpostin suodattimia pitäisi sen sijaan päästä lisäämään webmailin Asetukset, Posti ja Suodattimet -kohtien kautta löytyvällä Lisää -painikkeella. Kun suodatin on luotu, se tulee näkyviin Käytössä olevat suodattimen -kohdan alle.

Jos et pääse lisäämään suodatinta, mihin vaiheeseen lisäys tökkäsi?

Vastaa