MTV3 verkkotallentaminen

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 1 katselukerta

Kunniamerkki +7
Mitä, mitä, mitä? MTV3 ohjelmia ei saa tallennettua. Missä tiedote asiasta?

edit: Ongelma esiintyy kun yrittää laittaa kaukosäätimellä ohjelmia tallennukseen. Omilta sivuilta tuntui onnistuvan.

7 kommenttia

Saman huomasin itsekkin. Laitoin tallennukset omilta sivuilta, mutta niitä ei pysty katsomaan. Onko tässä nyt joku bugi, vai eikö oikeasti MTV3-kanavaa voi enää tallentaa??
Hei maksavaasiakas ja JMTL! MTV3-kanavan verkkotallennuksessa oli eilettäin vikaa, mutta nyt pitäisi taas toimia. Pahoittelut tästä häiriöstä!
Hei kaikille,

MTV3-tallennuksissa oli eilen illalla vikaa n. klo 18:30 alkaen. Vika saatiin korjattua n klo 22:00. Tuona aikana nauhoitetut ohjelmat eivät toimi vaikka ne listalta löytyvätkin. Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta haittaa.
Onkohan tässä jotain hämminkiä vieläkin? Ainakin verkkotallennetut Salatut Elämät katoavat viikon jälkeen, vaikka päiviä näyttää olevan jäljellä 80+. Tänään katosi 11.2. jakso, ja eilen hävisi 10.2. jakso. Eli kun jaksosta on kulunut yli viikko, niin se poistuu. Esim JIM-kanavan ohjelmat pysyvät normaalisti verkossa katsottavana.
Hei nerppa,

Suosittelen olemaan vikapalveluumme yhteydessä, niin selvitetään asiaa tarkemmin. Tällä hetkellä meillä ei ole tiedossa vastaavia vikoja.
Meilläkin ongelmia Salkkareiden nauhoituksissa. Aluksi luulin, että olen itse jotenkins ekoillut, mutta nyt toistamiseen katosi pari jaksoa. Täytynee laittaa minunkin viestipö tukeen jos vaikka saataisiin jotain selkoa ongelmaan.
Hei nerppa ja Blinkyli,

Verkkoon on viimeviikolla tehty päivityksiä viihdepalvelun osalta joten jos teillä on tiedossa vielä vastaavanlaisia ongelmia, kannattaa niistä vikapalveluun olla yhteydessä. Kannattaa ilmoittaa samalla minkä päivän tallennukset ovat hävinneet (tallennusaika, kanava, ohjelma).

Vastaa