Miten voi olla näin huono kuuluvuus vielä 2011??

  • 11 December 2014
  • 8 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Ongelma koskee soneran kuuluvuutta asunnon sisällä. Alkaa pikku hiljaa kyllästyttämään se tilanne että käytännössä en voi puhua sisällä puheluitani ollenkaan muuta kuin yhdessä kohtaa. (seisomalla jakkaralla ikkunan vieressä. ei riitä että on ikkunan vieressä lattialla.) Alkanu vahvasti tuntumaan että joutuu luopumaan soneran asiakkuudesta ennen pakkasten ja lumen tuloa. Ei kovin houkuttele se että joutuu puhumaan kaikki puhelut parvekkeella pakkasessa ja tuiskussa. Millään kilpailian liittymillä ei ole tätä ongelmaa.. niillä saa täydet kentät ja 3g:n missä kohtaa asuntoa tahansa. Mutta soneralla ei saa kuin parvekkeella 3g:N ja täydet kentät(asunnon sisällä ei saa edes 2g:tä).. Luulisi että tosissaan kun eletään vuotta 2011 nii ei pitäisi olla enää tälläisiä ongelmia. Ja en hyväksy selitykseksi että katot ja ikkunat aiheuttaa sen..(jos eivät muuta selitykseksi keksi niin sit ON TODELLA HUONOT LAITTEET SONERALLA) Koska tosissaan KAIKILLA kilpailijoilla ei ole mitään ongelmia tässä asunnossa kuuluvuuden kanssa. Asunto sijaitsee vantaalla Tarhurintiellä ison aukean reunassa jossa ei ole mäkiä ja kumpuja monen kilometrin säteellä..

8 kommenttia

Moi Toni_L. Harmillinen tilanne. Antamasi osoitteen perusteella näyttää kuitenkin siltä, että alueen kuuluvuuteen on tulossa parannuksia lähikuukausina. Tekninen asiakaspalvelu pystyy antamaan tarkempaa tietoa aikatauluista ja toivottavasti myös auttamaan tämän hetkisen kuuluvuusongelman suhteen. Yhteystiedot löydät täältä.
Lähikuukausina tarkoittaa Soneralla vähintään vuoden.

Saunaan vaan liittymät.
hpguru kirjoitti:
Lähikuukausina tarkoittaa Soneralla vähintään vuoden.

Saunaan vaan liittymät.


Voisitko mitenkään lopettaa tuon Saunalahden/Elisan mainostamisen täällä. Eikös tämän keskustelupalstan tarkoitus ole palvella Soneran asiakkaita ja olla yksi heidän palvelukanavistaan.
Tänä päivänä varmaankin ihmiset osaavat itsenäisesti suuntautua niihin palvelutarjoajiin, jos näin haluavat.. 🙂
No tarvitsetko kokemuksia Sonerasta? Niitä olen jakanut.

MM. ADSL-kytkentä kesti kuukauden ja kukaan ei tiennyt mitään.

Ruuhkautunut 3G-tukiasema antoi 20 kt/sek vauhtia, korjaus peräti vuosi!

Ei vain ole Elisalla ollut ongelmia.
hpguru kirjoitti:
No tarvitsetko kokemuksia Sonerasta? Niitä olen jakanut.

MM. ADSL-kytkentä kesti kuukauden ja kukaan ei tiennyt mitään.

Ruuhkautunut 3G-tukiasema antoi 20 kt/sek vauhtia, korjaus peräti vuosi!

Ei vain ole Elisalla ollut ongelmia.


En tarvitse kokemuksia Sonerasta. Itselläni ei ole ollut ongelmia Soneran palvelujen kanssa kuin muutamia kertoja, jotka on ollut lähinnä Omien Sivujen toimivuudessa havaittuja ongelmia, jotka on korjattu 1 yhteydenoton jälkeen.

Valitettavaa, että sinulla on ollut ongelmia Soneran palvelujen kanssa. Hyvä ettei Elisalla ole ollut ongelmia, voithan jatkaa mainostamista niiden omalla foorumilla 😉
Hanki Soneran ADSL, niin jo kertyy ikäviä juttuja... viewtopic.php?f=51&t=1091

Ikävää, että Soneralla ei saada edes peruskapasiteettiongelmaa korjattua ADSL-verkossa parissakaan vuodessa, että jospa laitetaan faktat pöytään. 🙂
Kyllä löytyy Soneran ADSL, joka toimii moitteettomasti. Ainakaan tähän päivään asti ongelmia ei ole ollut. 🙂
hautjon kirjoitti:
Kyllä löytyy Soneran ADSL, joka toimii moitteettomasti. Ainakaan tähän päivään asti ongelmia ei ole ollut. :)


Siellähän on peräti 33 sivua kommenttia pelkästään YouTuben hidastelusta? Oletko lukenut? Sonera myynyt letkunsa tukkoon liittymiä.

Vastaa