Nelonen Pro 1&2 vapaa katselu & tuleva katkos TV-palvelussa

  • 11 December 2014
  • 9 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Soneran vikainfo:
Katkos Soneran TV-palveluissa Helsingin, Vantaan, Kouvolan, Tampereen, Turun ja Vaasan alueilla 3.2.2014

Tietoliikenneverkkoon tehtävästä muutostyöstä aiheutuu noin 30 minuutin katkos Soneran TV-palveluihin Helsinkin, Vantaan, Kouvolan, Tampereen, Turun ja Vaasan alueilla [u:3triy1e3]3.2.2014 klo 00-06 välisenä aikana[/u:3triy1e3].

Pahoittelemme muutostyöstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.


Soneran tiedote:
Nelonen Pro 1 ja 2 vapaassa katselussa 31.1.–3.2.
Nelonen avaa Nelonen Pro 1 ja Nelonen Pro 2 -kanavat vapaaseen katseluun Super Bowl -viikonlopun ajaksi 31.1.–3.2.2014. Myös kanavien HD-versiot ovat katseltavissa viikonlopun ajan.

Nelonen Pro -kanavat ovat vapaasti katsottavissa perjantai-iltapäivästä kello 14 lähtien aina Super Bowl -lähetyksen päättymiseen eli maanantaiaamuun asti.

Huippujännittävää Super Bowlia voit seurata Sonera Viihteessä ja Sonera Kaapeli-TV:ssä kanavapaikoilla 131 ja 132. Mikäli kanavat eivät ala näkyä automaattisesti, suosittelemme kanavahaun tekemistä uudelleen.

Super Bowl -viikonlopun aikana Nelonen Pro 1 ja 2 -kanavat näyttävät myös paljon muuta huippu-urheilua:

Pe 31.01. klo 18.30 SM-liiga LIVE: JYP–HIFK
La 01.02.klo 03.00 NBA LIVE: Brooklyn Nets–Oklahoma City Thunder
La 01.02.klo 14.10 Championship LIVE: Queens Park Rangers–Burnley
La 01.02.klo 17.00 SM-liiga LIVE: Ässät–Tappara
Su 02.02. klo 03.30 NBA LIVE: New York Knicks–Miami Heat
Su 02.02.klo 20.00 NBA LIVE: Boston Celtics–Orlando Magic
[u:3triy1e3]Ma 03.02.klo 01.00 Super Bowl XLVIII LIVE: Broncos–Seahawks[/u:3triy1e3]


Näinkö tosiaan meinaatte?!

9 kommenttia

Laitoimmekin tästä jo vähän kyselyä eteenpäin. Ajoitus tuossa on kieltämättä aika huono, varsinkin Super Bowl katselijoiden kannalta.

Joo on se vähän huono ajoitus, jos vielä sattuu ratkaisuhetkille, niin sitten voi olla moni pää punaisena aamuyöllä kun lentävää siannahkaa ei näekkään.

Muutenkin teillä on tapana liian usein poikkaista "TV-linjat" about puoliyön jälkeen, ilman mitään etukäteisilmoitusta. Mistäköhän se johtuu? Onneksi sentään netti on toiminut ja Netflix pelastanut.

Muutostyötä tullaan siirtämään, niin ei sen takia ainankaan jää nyt Super Bowl näkemättä.

Isompia muutostöitä verkkojen suhteen pyritään tekemään yöntuntien aikana. Näitä tehdään toimivuuden takaamiseksi ja verkon parantamiseksi. Tietenkin jokainen katkos on aina ikävä, mutta yleensä katkokset pyritään pitämään mahdollisimman lyhyinä.

Kaikista muutostöistä ei välttämättä tuota tiedoitetta sivuilla näy. Meille on myöhemmin tulossa käyttöön häiriötiedoitusjärjestelmä, jonka saa esim. Omien sivujen kautta kytkettyä päälle. Järjestelmä tiedoittaa tekstiviestillä tai sähköpostilla, mikäli verkossa on vika tai tehdään muutostöitä jotka vaikuttavat yhteyden toimintaan. Tiedoite tulee vaikka kyseisestä muutostyöstä tai viasta olisi tiedoitetta sivuillamme.

Kiitoksia siirrosta!

Marko- kirjoitti:
Meille on myöhemmin tulossa käyttöön häiriötiedoitusjärjestelmä, jonka saa esim. Omien sivujen kautta kytkettyä päälle. Järjestelmä tiedoittaa tekstiviestillä tai sähköpostilla, mikäli verkossa on vika tai tehdään muutostöitä jotka vaikuttavat yhteyden toimintaan. Tiedoite tulee vaikka kyseisestä muutostyöstä tai viasta olisi tiedoitetta sivuillamme.

Niin, toivottavasti se toimii tällä kertaa sitten, nythän tuo on ollut telakalla ainakin 3kk sen jälkeen kun minä sen ilmoitin toimimattomaksi täällä. Nimimerkillä: kyllä sitä onkin tullut tehtyä paljon ilmaista beta-testausta teille vuosien varrella.

Toivotaan tosiaan että ongelmilta vältytään ja kaikki toimii kuten pitäisi.

Kanavat aukeavat perjantaina 31.1. klo 14 jälkeen, ennen Pro 2 kanavalta klo 18:30 alkavaa JYP - HIFK peliä, joten silloin olisi hyvä katsastella kanavia.

Ei näy Nelonen prot ollenkaan ? Miten sonera viihteen kanavat voidaan hakea uudestaan?
Juu ei nyt kyllä näkynyt super bowl, eikä koko viikonloppuna kyseistä kanavaa... Kiitti hei!
Itse testasin heti perjantaina, että kanavat näkyy, piti vain bootata boksi niin ne tulivat kanavalistalle.


Kiitos onnistuneesta Super Bowl herkuttelusta (vaikkakaan ei ollut jännä peli tällä kertaa) vielä Soneralle, onneksi verkon muutostyön siirto onnistui nopealla aikataululla.
Kanavat tuli näkyviin, kun käynnisti palvelimen uudestaan. Yöllä laatikko pimeni, kun yritin katsoa teksti-tv:tä. Yritin käynnistää uudelleen... Tuli ilmoitus: virheen haku käynnissä. Käynnistys alkaa automaattisesti uudelleen 29 s. päästä. Tämä jatkui neljä tuntia ainakin. Myöskään netti ei toiminut...
Et ei siitä matsista sen enempää...

Vastaa