Netin lähetysnopeus puhelimessa on nolla(?)

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 20 katselukertaa

Hei,
vaihdoin Soneralle tällä viikolla ja nyt ihmettelen, onko puhelimessani kaikki nettiasetukset kunnossa. Speedtest.net näyttää latausnopeudeksi ihan järkeviä lukuja, mutta lähetysnopeudelle (=upload) ei tule mitään arvoa. Samaan liittynee sekin, että kun puhelimen wifi-yhteyden (puhelin tukiasemana) jakaa muille laitteille, niin mitään liikennettä ei synny. Puhelln on Samsung galaxy S2 Jelly bean-päivityksellä.

Missähän vika?

5 kommenttia

Hei ragazza: Internet-asetukset sinun kannattaa tarkistaa. Asetukset löydät Ohjeet ja Vinkit –sivustoltamme. Lisäisitkö myös asiakasnumerosi käyttäjätunnuksesi profiiliin (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero) niin voimme varmistaa että liittymässäsi on kaikki kunnossa?
Tilasin asetukset uudestaan - samat 2 viestiä (mms ja wap) tulivat kuin edelliselläkin kerralla. Wap sanoi asennettaessa, että vielä ei ole asentunut, paina seuraava ja sitten olikin yhtäkkiä valmis(?). Puhelin käynnistetty uudestaan, mutta muutosta ei tapahtunut.

Löysin googlaamalla ilmeisesti jonkun teidän vanhan ohjeen: http://www5.sonera.fi/ohjeet/MMS-_ja_in ... Android%29 jossa sanottiin, että pitää tallentaa myös nuo internet asetukset. Seurasin tuota ohjetta, vaan eipä sekään tuonut tulosta.

Mitäs sitten kokeillaan?
Hei ragazza: Haaste vaikuttaa tosiaan olevan siinä, että puhelin ei pysty jakamaan wifi-yhteyttä muille laittelle. Netti sinänsä toimii puhelimessasi hyvin. Eikös vaan?

Aiemmassa viestissäni olleen linkityksen oli tarkoitus johtaa tuohon Android-puhelimen asetusohjeeseen, jonka olitkin itse löytänyt. Pahoittelut! Hyvä, että asetukset ovat nyt siltä osin kunnossa.

Tietojemme mukaan täältä meiltä onkin oltu sinuun yhteydessä asian tiimoilta joten eiköhän tarvittavat lisäasetuksetkin saada oikealle tolalle.
Hei,
asia on nyt selvinnyt. Ongelma oli siinä, että niissä automaattisesti tulleissa asetusviesteissä ei ollut ollenkaan noita internet-asetuksia. Ilmeisesti myös siitä löytämästäni Android-puhelimen internet-asetusten ohjeestakin puuttui jotain, sillä ongelma ei korjaantunut vielä sillä, vaan vasta kun teiltä soittanut tekninen tukihenkilö lähetti puhelimeen uuden internet-asetusviestin. Nyt netti toimii kuten pitääkin ja myös ulospäin kulkee liikenne.
ragazza: Hieno homma, että asia viimein selvisi. Täältä tehtiin asetusten provisiointi, joka selvitti pulman.

Vastaa