Netti poikki viikon

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

Viime torstaista asti on netti ollut poikki. Edellisellä kerralla pari viikkoa sitten netin katkettua netti alkoi toimimaan parin päivän kuluttua itsestään ilman sen kummempia korjausliikkeitä.. Joten oletin, että ehkä tälläkin kertaa.. Mutta.

Koska maanantainakaan netti ei vielä toiminut, kävin testaamassa modeemia soneran toimipisteellä ja siinä ei ollut vikaa. Tein maanantaina myös vikailmoituksen, josta lähtien yhteyttä on ilmeisesti "korjattu", mutta kauankohan tätä korjaamista kestää?

Tästä varmaan saa jonkinsortin hyvityksen, kun viikon ollut jo käyttökelvoton ja jatkuu vain?

3 kommenttia

Hei Akipe

Vikapalvelun puolelta on maanantaina ilmoituksesi otettu käsittelyyn ja todettu sen pätkivän pahasti. Toivotaan että korjaus tulisi pian!
Akipe kirjoitti:
Tästä varmaan saa jonkinsortin hyvityksen, kun viikon ollut jo käyttökelvoton ja jatkuu vain?
Pätkivissä vioissa viankorjausaika on 5 arkityöpäivää ja laskenta alkaa vikailmoituksen tekemisestä. Jos aika ylittyy, on sinulla mahdollisuus hakea hyvityksiä. Olethan yhteydessä asiasta meidän asiakapalveluun kun vika on korjattu!
Eipä vieläkään toimi. Perjantaina oli ilmeisesti asentajakin päässyt asian pariin mutta eipä sen jälkeen ole kuulunut?
Hei Akipe,

Viankorjaus on tosiaan siirtynyt asentajalle perjantaina. Toivotaan että vika saadaan mahdollisimman pian kuntoon. Saat erillisen ilmoituksen kun vika on korjattu. Voi olla myös että asentaja tulee yhteyden testaamaan pistokkeelta asti. Näissä tapauksissa asentaja on sinuun vielä erikseen yhteydessä.

Vastaa