Ohjelmakirjasto Valioliiga Hd


Hei,

Kuinka kauan noita Valioliigan matseja täytyy odotella näkyviksi tuonne ohjelmakirjaston puolelle? Jäi eilen Arsenalin matsi näkemättä ja ja oletin, että näkisin sen tänään tuolta kirjaston puolelta. Ohjelmakirjastossa ei kuitenkaan ollut vielä edes sunnuntain 14.4.2013 otteluita katseltavana.

En oikein ymmärrä koko palvelun ideaa ainakaan urheilun osalta jos niitä pelejä pitää odotella päivätolkulla. Väkisinhän siinä jo lukee/kuulee jostain otteluiden tulokset jolloin ei enää paljon nappaa itse otteluakaan katsoa kun tietää lopputuloksen.

Kysynkin nyt, että mikä siinä kestää saada nuo ottelut näkymään aikaisemmin tuonne palveluunne?

14 kommenttia

Hei Petee86,

On kyllä todella ikävä juttu. Ottelua ei tosiaan näkynyt vielä kirjastossa. Laitoin asiasta kyselyä eteenpäin ja palaan asiaan kunhan saan tarkempaa tietoa.
Kiitokset asian nopeasta käsittelyyn ottamisesta.
Ohjelmakirjastosta puuttuu edelleen pelejä !! Esim. eilinen 21.04. kokonaan - ja luotin siihen, että voin katsona Liverpool-Chelsea matsin myöhemmin.... Ei olisi pitänyt.

Edellisessä viestissä luvattiin asiaan korjausta, mitään ei ole näemmä tapahtunut.
Hei yarski

21.4 tullut Liverpool - Chelsea matsi löytyy listan loppupäästä kohdasta 21. huhtikuuta. Matsit ovat hieman epäloogisessa järjestyksessä.
Meillä oli ainakin vielä eilen sama ongelma olemassa. Eli esim. viime lauantain pelejä ei näkynyt ohjelmakirjastossa ollenkaan. En löytänyt oikeaa päivämäärää vaikka "kelasin" koko listan läpi. Eikä mun mielestä maanantaista ManU-Aston Villa -peliäkään ollut ohjelmakirjastossa.

Olisi vaan kiva tietää tuleeko tämä kuntoon lauantaiksi jolloin pelataan henk. koht. tärkeitä pelejä...
Hei Esku

20.4 ja 22.4 ottelut puuttuvat kirjastosta. Valitettavasti niitä ei saada enää lisättyä ohjelmakirjastoon. Toivotaan että jatkossa ei tule enää samanlaisia ongelmia!
Nyt ohjelmakirjastosta puuttuu pelit eiliseltä eli päiväyksellä 5.5. Palvelu olisi hemmetin hyvä, jos näitä vikoja ei olisi.
Hei jakar

Listan loppusta löytyy 5. toukokuuta, Liverpool - Everton ja Manchester United - Chelsea matsit.
No niinpä tietysti... Kiitos vastauksesta.
Mitä ihmettä. Taas!!!!! 25.3 derby puuttuu ohjelmakirjastosta. Sport2:n Ars-Swa matsi on kirjastossa, mutta sport1:n peli ei. Sama juttu viime viikon mestarien liigan matsi
ManU- Olympiakos. Ei tallentunut. Vasta seuraavan päivän uusinta meni kirjastoon. Muitakin matseja jäänyt menemättä kirjastoon. Usein vasta uusinta tallentunut. Menee idea tästä kirjastosta. Kun tuun himaan duunista, haluan katsoa heti pelin. En seuraavana päivänä...
Hei Lefa15,

Pahoittelumme että ohjelmakirjaston kanssa on ollut ongelmaa. Laitoin ongelmasta kyselyä eteenpäin niin toivotaan että asia saadaan mahdollisimman nopeasti ratkaistua.
Hei Lefa15,

Sain lisää tietoa asiaan liittyen. Asia johtuu Valioliigan tiukoista tallennusoikeuksista ja tästä syystä peliä ei saada heti kirjastoon. Tämän osalta ei siis ikävä kyllä ole toistaiseksi muutosta tulossa.
Pystyn kyllä elämään sen kanssa, että matsi menee kirjastoon pienellä viiveellä...
Eilinen paikallismatsin tuli kirjastoon muutama minuutti loppumisen jälkeen.
Aina näin ei kuitenkaan käy.
Onkohan tälle viiveelle mitään "kaavaa"?
Niin kuin: Sport1 matsit tulee ottelun jälkeen kirjastoon, paitsi Arsenalin matsit seuraavana päivänä...
ja sport2:n pelit heti... Jne?
Hei Lefa15,

Ei tuolle viiveelle ole tiedossa mitään "kaavaa" minkä perusteella ne sinne tallentuisi (esim. joukkueen tai pelipaikan perusteella). Voin tästä kysellä onko mitään tarkkaa aikajanaa miten ja milloin nuo pelit ohjelmakirjastoon tallennetaan.

Vastaa