Ongelmia kirjautumisessa

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

No niin, ensinnä mitä vehkeitä minulle toimitettiin kuitin mukaan:

- Thomson TG789vn
- Motorola VIP1903 IPTV
- ZTE 931 WII VDSL2 Modem
- Zyxel WII VDSL2 modem

Ja mikä tuossa on huvittavaa, että tuota Zyxelin modeemia ei ole kyllä pahemmin näkynyt paketin sisällä. Noh, kuitenkin koska nuo mukana tulleet asennusohjeet ovat sopivan vajaita niin pitää kysyä ensimmäiseksi mitenhän on tarkoitus "oikein" kytkeä nuo vermeet, jotta koko paketti toimii kun käytössä on modeemi (jossa tietokone ethernetillä kiinni ja johon tulee puhelinpiuha seinästä), palvelureititin ja digiboksi? Tai ongelmana on lähinnä, [u:10va6axa]miten palvelureitin kytketään modeemiin[/u:10va6axa]. Siitä kun ei nimenomaan sanota tuossa pikaohjeessa luun suremaa.

Olen koettanut vaikka mitä vaihtoehtoja ja "parhaan" lopputuloksen on antanut joko, että vedän ethernetin suoraan modeemista digiboksiin, jolloin pääsen kirjautumisruutuun. Tällöin kuitenkin saan ikuisen loopin kun töllössä seisoo, että "Kirjaudutaan sisään, vaihe 1/2 100%." Tovin päästä näkyy valkoinen ruutu ja sitten lataus alkaa uudestaan.
Toinen kytkentä, millä pääsen vastaavaan ruutuun on se, jos vedän ethernetin modeemista palvelureittimeen ja edelleen ethernetin palvelureitittimestä digiboksiin. Tällöin käy tosin niin, että valkoinen ruutu jämähtää pysyvästi näkyviin jossain välissä ja koko modeemi kaatuu, johon auttaa vain virranpoisto koko vehkeestä. Lyhyestä virsi kaunis: en pääse kirjautumaan sisään.

Että onkohan tässä nyt vika Soneran päässä, kytkennöissä vai väärässä digiboksissa, kuten näyttää olevan aika monella muulla kun lukee näitä forumeita?

-AL

1 kommentti

Sivuiltamme löytyy Koti TV:n asennusohjeet. Myös käyttöönotto-ohjeista voisi olla apua. Jos vielä laitat yhteystietoihisi asiakasnumerosi, niin voimme katsoa tilauksesi tilan.

T. Anu
Sonera Asiakaspalvelu

Vastaa