Prepaid laajakaista nettitikku?

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei! Nyt on veret seisauttava tarjous, prepaid laajakaista + kuukausi käyttöaikaa, nettitikku + lisäantenni vain 19,50. Ongelmana on vain se että noita paketteja on useita varsioita myynnissä eikä paketteja saa yleensä avata jotta näkisi mitä se sisältää. Myynnissä on yhä vanhoja paketteja, vanhoilla tikuilla, ilman antennia. Jos tilaan netistä paketin niin voinko olla varma että saan uusimman tikun, Huawei e353 + lisäantennin?

6 kommenttia

Hei jannyman!

Paketteja on tosiaan useita eri versioita myynnissä. Laitoimme kyselyä verkkokaupastamme vastaavalle taholle jotta voisimme varmistua siitä mitä tikkuja verkkokaupan varastossa tällä hetkellä on. Palaamme asiaan tälle foorumille kun saamme vastauksen.
Ok, hieno homma. Olisi ikävä alkaa palauttamaan tuotetta takaisin joten olisi hyvä saada varmistus asiaan. Nythän tuo paketti on niin edullinen että kannattaa ostaa vaikkei akuuttia tervetta olisikaan 😉
En haluaisi hoputtaa mutta tuo tarjous loppuu 10.1 joten olisi hyvä saada vastaus sitä ennen..
Hei jannyman: Pahoittelen, että asian varmistaminen kestää. Saamme vastauksen sinulle maanantaina eli ehdit vielä hyödyntämään tarjouksemme.
Hei jannyman !

Nyt saimme vastauksen, eli verkkokaupasta tilattaessa Prepaid Nettitikku -pakkauksissa on vain Huawei 353 -tikkuja. R-kioskin ja Soneran muiden jälleenmyyjien varastoissa voi olla vielä yli puoli vuotta vanhoja pakkauksia, joissa on muita tikkuja. Uusissa pakkauksissa on vain Huawei 353.
Hieno homma. Pitääkin laittaa tilaukseen samantien 🙂

Vastaa