Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
QTC_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Saunalahden E3276 ja Soneran SIM

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Soneran LTE-SIM näyttää ottavan yhteyden vain 3G-verkkoihin. Huawein E3276-tikku on Saunalahdelta ja mukana tuleva ohjelmisto sisältää vain Elisan ja Saunalahden profiilit. Miten saan tikkuun Soneran asetukset? Vai onko tikussa omia asetuksia lainkaan ja kyse on vain APN:sta ym., jotka asetetaan reitittimeen (TeleWell LTE/4G/3G)?
1 vastaus
TapaniV_
Telialainen
Telialainen
  • 2 custom-general.kudos
  • 767 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei QTC!

Huawei E3276 -nettitikun Soneran asetukset löydät osoitteessa:

http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea#/haku/Huawei E392 ja E3276 -asetukset

Profiilin hallinnan (Prof.hallinta) kautta voi tarkistaa Soneran liittymän Profiilinimen, APN:n ja Palvelunumeron. Tarvittaessa Profiilin hallinnan kautta voi luoda uuden profiilin valitsemalla kohdan "Uusi".

Oletko tarkistanut Soneran 4G-verkon kuuluvuuden liittymäsi käyttöosoitteessa? Uudistunut peittoaluekartta löytyy osoitteessa:

http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea ... luekartta/

Osoitehakukenttään kirjoitetaan liittymän käyttöosoite ja tämän jälkeen valitaan kohta "Nettiyhteys". Tässä on kuitenkin huomioitava, että kartassa ilmoitetut peittoalueet ja tiedonsiirron nopeudet ovat suuntaa-antavia.


Ystävällisin terveisin

Tapani V
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut