Sonera HD kanavapaketti?

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Olisi kerrassaan loistavaa, jos voisitte tehdä kanavapaketin kaikista Soneran tarjoamista HD-kanavista - sis. Discovery HD, National Geographic HD, Viasat Film HD, C More First ja muut.

Tai sitten "Sonera Mix Deluxe", johon voisi valita Discoveryn, National Geon ja Visasatin HD-tasoisia kanavia.

Voisin maksaa vastaavasta 40 euroa kuussa. Nykyiset kanavapaketit eivät tyydytä, kun HD-kanavia on ripoteltu sinne tänne... Kuka oikeasti haluaa katsoa pikselöitynyttä suttua 50 tuuman HD-töllöstä?

6 kommenttia

Hei opineli! Hyvä ajatus! En uskalla luvata mitään, mutta laitan tästä palautetta eteenpäin.
Minulla on vielä vanha HD-paketti ja tarjoatte tilalle uusia paketteja, ei hyvä. Nyt ei löydy Discovery HD:tä mistään paketista, miksi ihmeessä? History HD:tä en löydä, eikä Ruotsin TV4 löydy HD:nä. Todellakin pitäisi olla HD-mix paketti, josta voisi valita haluamansa kanavat HD:nä ja HD-kanavia paljon enemmän.
Hei djmoo! Laitan myös sinun viestisi eteenpäin. Kiitos palautteesta!
Tiedustelisin, onko Sonera Mix M pakettiin tulossa lisää HD-kanavia tänä vuonna (tai uusia kanavia ylipäätään)?

Olisi mukavaa, jos voisitte tehdä jonkinlaisen kyselyn mitä HD-kanavia katsojat haluaisivat nähdä. Kuten on jo esitetty: Discoveryn kanavat (Discovery, Animal Planet, TLC) ja History Channel olisi kiva saada HD:nä, kuten myös pari elokuvakanavaa.

Lisäksi MTV Oy:n maksukanavien uusintojen määrä alkaa hipomaan jo koomisuutta, esim. "Matthew ja Marc tien päällä" voisi jo poistaa ko. ohjelmistosta. Tilalle vaikka Madventuresin uusinnat.

Kiitos!
Hei opineli,

Ja kiitos palautteestasi! Välitin ne eteenpäin ja samoja toiveita HD-kanavien osalta on tullut myös muualta. En kuitenkaan pysty lupaamaan vielä tässä vaiheessa mitään HD-kanavien lisääntymisestä esim. Mix-M pakettiin.
MIX-paketti supistuu nyt kolmella kanavalla - olisi asiaa, jos saisitte jotain uutta tilalle. History HD ja Discovery HD Showcase olisivat hyviä vaihtoehtoja ja Discoveryn kanavista: American Heroes Channel ja Discovery Fit and Health - molemmat vetoaisivat suomalaiseen yleisöön.

MIX:issä on kovin laaja valikoima kulttuuri- ja ulkomaisia kanavia, jotka palvelevat vain pientä vähemmistöä eikä niihin ole saatavilla suomen- tai edes englanninkielistä tekstitystä.

Vastaa