Toinen Thomson TG789vn?

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Terve, olisin sellaista kysynyt että olisiki mahdollista saada toista tuollaista TG789vn? koska Wlan ei toimi vakaasti yläkerrasta käsin, koska siinä välissä on betonilattia ja sitä purkkia ei voi oikein siitä lähteä siirtämään mutta omassa huoneessa sattuu olemaan puhelinpistoke, eikö sen toisenkin purkin pitäisi toimia siinä?

2 kommenttia

Puhelinpistorasiasta tulevat ADSL- ja VDSL-yhteydet toimivat vain yhden modeemin kanssa kerrallaan. Kahta modeemia ei voi käyttää yhtä aikaa samassa liittymässä.

Taupauksessasi tarvitset WLAN-tukiaseman, jonka kytket Thomsoniin Ethernet-johdolla.

Jos tämän yhden johdon vetäminen kerrosten välille on ylivoimaista, etsi valmistaja, jonka tukiasemissa on WDS (wireless distribution system) toiminto ja hanki useita tällaisia tukiasemia.

Huomaa, että WDS on mallikohtainen ominaisuus, joten kaikkien tukiasemien tulee olla samaa mallia (tai ainakin käyttää samaa laiteohjelmistoa).

Kytke yksi Ethernet-kaapelilla Thomsoniin ja sijoita loput sopivasti (esim. yksi portaikkoon), jotta saat rakennettua tarvittavan kuuluvuuden. Thomsonin WLAN kannattaa omia tukiasemia käytettäessä kytkeä kokonaan pois käytöstä.
Hei Chipsness

Ylläolevat irrituksen antamat vaihtoehdot on kyllä myös minun mielestäni helpoimmat keinot kasvattaa WLAN-kantamaa. Toista TG789 modeemia liittymään ei voi asentaa.

Vastaa