Urho Total + Viasat Sport + Nelonen pro.

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 1 katselukerta

Elikkä näin, ostin viime keväänä vuodeksi Urhototalin ja Viasat Sportin yhteispaketin kiekkofanina ja se myytiin todellakin mainostaen SM-Liigaa, NHL:ää ja KHL:ää. Nyt kun todellakin näyttää siltä ettei NHL edes ala, ja vielä se että vaikka virheellisesti markkinoitiin paketti myös KHL-matsien nimissä, ei viasatilla ole oikeuksia näyttää sitäkään tänä kautena. Nyt telkkarissa on Viasat sport kanavat josta ei todellakaan tule mitään katsomisen arvoista, on kanavapaketti erittäin kallis sisältöönsä nähden, ja jopa turha. Eikö tämän fiaskopaketin tilalle ole tarjottu mitään, ainakaan asiakkaana tämä ei tunnu mukavalta, olisi hienoa jos sonera tulisi jotenkin vastaan ilman että joutuu kalliimpaa pakettia ostamaan.

5 kommenttia

Moi numero20,
Ikävä kuulla ettei Viasatin puolelta löydy sinua kiinnostavaa sisältöä. Ymmärsin että sinulla olisi vielä ensi keväälle sopimusta tästä paketista? Tässä vaiheessa paketin vaihtaminen toiseen ei taida onnistua ellei löydy jotain samanhintaista yhdistelmää johon vaihto tehtäisiin. Ota yhteyttä Myyntipalvelumme maksuttomaan numeroon 0800133133, niin katsotaan löytyisikö meiltä paremmin sinulle sopivaa pakettia tuohon samaan hintaan.
Tosiaan, toukokuun lopulla 2012 tein sopimuksen toukokuun loppuun 2013. Silloin minulle väitettiin että KHL oikeudet on, mikä osoittaa myyjienne ammattitaidottomuutta kun myydään mitä ei ole. Tuolta voi tarkkailla mitä näm Viasat Sport-kanavat suomalaiselle näyttävät. http://www.telkku.com/programtable/show/10/today

Ei tässä muuta voi sanoa kuin että kiitos sonera kurasta.:)
Minulle kelpaisi mainiosti mtv3 total+ja discovery noiden mustien kanavien tilalle.
Homma hoidettu.
numero20, Hienoa että homma hoitui! Hyvää loppuvuotta sinulle!

Vastaa