Virheenkorjaus pois

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Moi. Nettipeleissä pingini on suurempi kuin samassa kaupungissa asuvilla kavereillani. Onko liittymässäni päällä virheenkorjaus? Ja voiko sen kytkeä pois?

7 kommenttia

Hei juhazz,

Liittymässäsi on VDSL-yhteyden normaali vihreenkorjaus päällä. Sekin on mahdollista ottaa pois päältä mutta riskinä on että yhteys saattaa muuttua epävakaaksi. Se tietysti selviää ainoastaan testaamalla, joten jos haluat kokeilla niin laita tähän vielä viesti.
Joo kokeillaan vaan, voitte ottaa virheenkorjauksen pois.
Hei juhazz

Virheenkorjaus on nyt poistettu. Modeemi ei meinannut pysyä aluksi linjalla. Tämä ei lupaa mitään hyvää. Käynnistä modeemi uudelleen, jos yhteys ei toimi. Nyt modeemi näyttää pysyvän linjalla. Ilmoittele jos ongelmia ilmenee. Laitetaan virheenkorjaus takaisin päälle. Toivotaan että ongelmia ei kuitenkaan tule!
Tulin juuri töistä ja boottasin modeemin.

Toistaiseksi puoli tuntia toiminut ainakin hyvin, pingit suomeen lähes puolittuivat. En tiedä liittyykö tämä mitenkään tähän, mutta modeemi myös yhdistää aikaisempaa suuremmalla nopeudella. (103994/11914, kun aikaisemmin lukemat olivat luokkaa 8xxxx/115xx)
Hyvä että yhteys toimii. Sinäänsä merkillistä, että nopeus on noussut. No sehän on vain hyvä asia! Toivotaan että homma toimii jatkossakin. Jos ne pelit lähtisivät nyt luistamaan paremmin, kun pingitkin tippuivat.
Moi!
Sama vika kuin juhazzilla. Eli saisiko meidänkin netin virheenkorjauksen pois päältä?
Hei timb4land,

Lisäisitkö asiakasnumeron tietoihisi. Lisääminen onnistuu valitsemalla Omat asetukset Z>> Profiili >> Asiakasnumero.

Vastaa