Yle HD:n ääniongelma

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Hei,

Minulla on KotiTV:ssä kummallinen ongelma. YleHD:n kohdalla en voi säätää äänenvoimakkuutta digiboksin kautta ollenkaan. Volumet on ns. "tapissa", eikä niitä saa pienemmälle säätämällä. Muiden kanavien kohdalla äänenvoimakkuussäätö toimii ihan normaalisti. Kaverillani on sama palvelu ja hänellä toimii äänenvoimakuudensäätö myös tuolla YleHD-kanavalla. Vika on pieni mutta kiusallinen, kun kanavia selaa ja sattuu tuon kanavan kohdalle niin äänet oikeen "räjähtää". Onko tälle mitään tehtävissä?

Kaverilleni tuli muuten uusi kaukosäädin kesällä postissa. Minulle ei. Tilasimme molemmat aikalailla yhtä-aikaa kotitv:n, mistä moinen?

2 kommenttia

Hei selthouse,

Voisit kokeilla Digiboksin kokonaan uudelleen käynnistämistä virtajohdosta asti. Tuolloin digiboksi lataa ohjelmistonsa kunnolla uudestaan. Jos siitä ei ole apua voisit tehdä digiboksin resetoinnin Sonera Viihteen ongelmatilanteet -ohjesivun avulla. Toimenpide vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan, joten ne on hyvä olla saatavilla, jos tätä lähdet tekemään.

Yhdessä kaukosäädinerässä oli pieniä ongelmia, joten päätettiin että lähetetään niille asiakkaille uusi laite. Sinun kaukosäätimesi oli ilmeisesti eri erästä, joten et uutta laitetta saanut.
Laite on useamman kerran resetoitu muiden ongelmien vuoksi, mutta tuo ääniongelma ei poistu. Keskustelin kerran puhelimessa asiakaspalvelun kanssa asiasta, mutta mitään ei tapahtunut vaikka lupasivatkin asiaa tutkia...

Vastaa