ipohone 4S sim lukituksen poisto

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Moikka,
mulla ei ole tällä hetkellä sellaista sopivaa sim-korttia jolla voisin poistaa laitteen lukituksen.
Voitteko tarkistaa onko sen lukitus poistettu/poistaa sen? tarvitsetteko välttämättä imei koodin vai löytyisikö asikasnumerolla laitteen tiedot?

t. Meri

2 kommenttia

Hei dolph!

Helpoiten pääset asiasta, kun ostat 5 eurolla prepaid liittymän, jolla voit avata puhelimen sim-lukituksen. Soneran Sim-Lukitukset pitäisi poistua automaattisesti ja ne voidaan poistaa, mikäli näin ei käy, mutta joudut joka tapauksessa itse liittämään puhelimen itunesiin uudella sim-kortilla. Tätä prosessia Sonera ei voi muuttaa.

Ps. Lisää asiakasnumerosi profiilisi tietoihin (jos sinulla ei ole enää sitä, etkä ole Soneran asiakas, lisää puh. nro.). Tätä kautta Soneran työntekijät voivat tarkistaa tilanteen lukituksen kannalta.
Hei dolph!

Kiitos viestistäsi. Asiakasnumerosi perusteella tarkistettuna asiakasrekisteristämme ei löydy iPhone 4S-laitteesi IMEI-koodia, joten lukituksen poistoa ei voida tarkistaa.

IMEI-koodi löytyy iPhonen asetuksista: Asetukset => Yleiset => Tietoja => IMEI . Normaalisti Sonera poistaa lukituksen automaattisesti sopimuskauden päättyessä. Jotta lukitus poistuu kokonaan, tulee iPhoneen laittaa toisen operaattorin SIM-kortti ja kytkeä iPhone USB-johdolla tietokoneeseen ja iTunes- tai iCloud-ohjelmaan.

Voit tarkistaa, onko iPhonesi lukitus poistettu IMEI-koodilla seuraavassa osoitteessa:

http://iphoneimei.info/

Vastaa