Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

ESITTELYSSÄ JBL TUNE 710BT.png

 

JBL on ollut suurten tapahtumien äänentoistoratkaisujen yksi suunnannäyttäjistä jo 75 vuoden ajan. JBL:n kuulokkeet ovat tunnettuja JBL Pure Bass -ominaisuudestaan. Vaikka yleensä JBL:n kuulokkeissa on jykevä basso, ei äänen selkeydestä ja syvyydestä ole tingitty. JBL Tune 710BT -kuulokkeet eivät ole poikkeus, sillä ne ovat valmistettu tuttuun JBL:n tyyliin.

 

JBL Tune 710BT - Pitkä akkukesto ja mukava käyttökokemus

 

Nämä langattomat kuulokkeet ovat varustettu jopa 50 tunnin akkukestolla. Kuulokkeet tukevat myös pikalatausta, joten vain 5 minuutin latausajalla saat 3 tuntia lisää kuunteluaikaa. Akku latautuu täyteen vain 2 tunnissa. Kuulokkeet ovat kompaktit ja taittuvat kokoon, mikä tekee niistä oivan matkakumppanin esimerkiksi junaan tai lentokoneeseen. Pehmustetut korvakupit tarjoavat laitevalmistajan mukaan erinomaisen kuuntelukokemuksen. 

 

Monipisteyhteyden avulla voit vaihtaa äänilähdettä Bluetooth-laitteiden välillä. Pystyt esimerkiksi lennosta vaihtamaan äänilähdettä esimerkiksi televisiosta puhelimeen, jolloin voit vastaanottaa näppärästi puhelun, vaikka elokuvan katselu olisi kesken vaikkapa tabletilla. Kuulokkeissa on useampi eri painike, joilla voit hallita esimerkiksi soitettavia kappaleita, äänenvoimakkuutta ja Google Assistantin tai Sirin ääniohjausta. Kuulokkeiden mukana tulee myös irroitettava audiokaapeli, joten voit huoletta jatkaa musiikin kuuntelua johdon avulla, vaikka akku sattuisikin loppumaan yllättäen ja sinulla ei olisi mahdollista ladata kuulokkeita.

 

JBL TUNE 710BT.png

 

JBL Tune 710BT -kuulokkeissa on hinta-laatusuhde kohdillaan. Saat melko edullisella hinnalla hyvät peruskuulokkeet erinomaisella akunkestolla ja hyvällä JBL:n äänentoistolla. Kuulokkeet myös istuvat arvosteluiden mukaan hyvin kuuntelijansa päähän, joten voit uppoutua musiikin pariin useammaksi tunniksi ilman huolia hankaavista ja epämukavista korvakupeista. Äänentoiston hallinta, puheluihin vastaaminen sekä puheavustajan käynnistäminen on helppoa toisesta kuulokekupista löytyvän kätevän painikkeen ansiosta.


Pakkauksen mukana toimitetaan kuulokkeet, USB-C -latauskaapeli, irroitettava audiokaapeli, takuukortti ja turvallisuustiedote. Voit tilata kuulokkeet verkkokaupastamme, josta löydät myös tekniset tiedot.

 

Lue lisää:

 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-langattomat-JBL-Tune-710BT-kuulokkeet/ba-p/241721
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Olen viihtynyt Telialla noin 8 vuotta eri työtehtävissä. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntosalilla, ulkoillessa, sarjojen äärellä ja tärkeiden ihmisten seurassa. Suoritan tällä hetkellä tietojenkäsittelyn opintoja.