Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

JBL WAVE 300 TWS.png

 

JBL Wave 300TWS -kuulokkeet ovat täysin langattomat ja istuvat ergonomisesti kuuntelijan päähän. Kuulokkeiden mukana toimitettava latauskotelo on pieni, kompakti ja kevyt. Voit siis helposti ottaa kuulokkeet mukaan minne vain ja sujauttaa latauskotelon esimerkiksi taskuun. Laitevalmistajan mukaan 12 mm:n kuuloke-elementti tarjoaa JBL Deep Bass -äänentoistoa, joten et vain kuule musiikkia, vaan tunnet sen myös. 

 

JBL Wave 300TWS:n akkukeston ansiosta nautit musiikista pitkilläkin matkoilla. Voit kuunnella yhtäjaksoisesti musiikkia 6 tunnin ajan, Latauskotelossa riittää virtaa 20 tunniksi, joten kokonaistoistoaikasi kuulokkeilla on jopa 26 tuntia. Pikalatauksen ansiosta vain viiden minuutin latauksen avulla saat kaksi tuntia toistoaikaa. Dual Connect puolestaan antaa sinulle mahdollisuuden kuunnella musiikkia tai soittaa puheluita saumattomasti yhdellä tai molemmilla kuulokkeilla. Toinen kuuloke voi esimerkiksi olla latauskotelossa lataamassa samalla kun kuuntelet toisella korvalla musiikkia tai puhut puhelua.

 

JBL Wave 300TWS -kuulokkeet ovat varustettu kosketusohjauksella. Napauttamalla kuuloketta kerran, voit pysäyttää tai jatkaa musiikin kuuntelua tai vastaanottaa puhelun. Kaksoisnapautuksella siirryt seuraavaan kappaleeseen tai hylkäät puhelun, kolmoisnapautuksella saat siirryttyä edelliseen kappaleeseen ja pitkä painallus aktivoi ääniavustajan.

 

JBL_Wave_300TWS.jpg

 

JBL:n yksinkertainen ja minimalistinen lähestymistapa kuulokkeiden suunnittelussa houkuttelee erityisesti niitä, jotka etsivät langattomia kuulokkeita peruskäyttöön. IPX2-vedenkestävyysvaatimukset täyttävä JBL Wave 300TWS sopii hyvin myös aktiiviselle liikkujalle, sillä kuulokkeet kestävät esimerkiksi hikoilun kuntosalilla tai juoksulenkin kevyessä vesisateessa. 

 

Kuulokkeet ovat saatavilla useassa eri värissä: mustana, sinisenä, vaaleanpunaisena ja valkoisena. Voit tilata JBL WAVE 300 TWS -kuulokkeet verkkokaupasta. Pakkauksen mukana toimitetaan JBL Wave 300TWS -kuulokkeet,  latauskotelo, C-tyypin USB-latauskaapeli, takuu-/varoituskortti ja QSG-/turvallisuustiedote.

 

Tärkeimmät tekniset tiedot

 

Paino

Latauskotelo: 36 g

Korvanappi: 3.85 g

Vedenkestävyys

IPX2

Bluetooth-versio

Bluetooth 5.2

Bluetooth-profiilit

Hands-Free Profile (HFP), Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP)

Ääniefektit Deep Bass
Taajuusvaste 20 - 20000 Hz
Herkkyys 105 dB
Impedanssi

35 Ohm

Akun kesto

Jatkuva toisto: jopa 6 tuntia

Latauskotelon kanssa jopa 26 tuntia

Latausaika täyteen 2 tuntia
Pikalataus 2 tuntia kuunteluaikaa 5 minuutin latauksella

 

 

Lue lisää:

 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-taysin-langattomat-JBL-WAVE-300TWS-kuulokkeet/ba-p/241846
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Olen viihtynyt Telialla noin 8 vuotta eri työtehtävissä. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntosalilla, ulkoillessa, sarjojen äärellä ja tärkeiden ihmisten seurassa. Suoritan tällä hetkellä tietojenkäsittelyn opintoja.