Esittely

Honor Magic4 Lite 5G – suuri ja sulava älypuhelin

  • 28 July 2022
  • 0 kommenttia
  • 370 katselukertaa
Honor Magic4 Lite 5G – suuri ja sulava älypuhelin
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Honor Magic -sarjan yksi uusista tulokkaista on keväällä julkaistu Honor Magic4 Lite 5G, joka sijoittuu keskihintaluokan edullisempaan päähän. Joissain maissa kyseinen puhelin tunnetaan myös nimellä Honor X9 5G, mutta kyseessä on siis sama laite. Vaikka Magic4 Lite on rakenteeltaan muovia, on se silti tyylikkään ja laadukkaan näköinen, katseenkestävä puhelin.

 

Isokokoinen ja laadukas näyttö takaa sulavan käyttökokemuksen

 

 

Magic4 Liten ehdottomana kruununa on iso 6,81” Full HD-näyttö ja näytön suhde runkoon on hyödynnetty jopa 94 prosenttisesti. Vaikka LCD-näyttöpaneeli ei ole yhtä laadukas kuin AMOLED-näyttö, on sen tässä mallissa kerrottu olevan varsin hyvä ja riittävän kirkas myös kirkkaassakin auringonvalossa. Lisäksi siinä on 120 hertsin älykkäästi muuttuva päivitystaajuus, joka ei tämän hintaluokan puhelimissa ole itsestäänselvyys. Korkea virkistystaajuus mahdollistaa sen, että sisällön selaaminen on sujuvaa. Kosketustunnistus toimii 240 hertsin taajuudella. Virkistystaajuuden voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta. Dynaaminen vaihtelee taajuutta 60 – 120 hertsin välillä ja lisäksi käyttäjänä voit asettaa taajuuden pysyvästi joko 120 tai 60 hertsiin. Dynaaminen asetus säästää kuitenkin huomattavasti akkua, sillä puhelin säätää itse oikean taajuuden kulloisellekin sisällölle sopivaksi. Näyttöasetuksista löytyy myös säädöt tarkkuudelle ja väritilan muokkaamiselle.

 

Nopeaakin nopeampi lataus

 

Yksi mainitsemisen arvoisista ominaisuuksista on akun nopea pikalataus. Magic4 Lite tukee 66 watin pikalatausta, ja testien mukaan se latautuu 15 minuutissa 39 prosenttiin, ja puolessa tunnissa jopa 80 prosenttiin. Akkua on muutoinkin kehuttu kestäväksi. Kohtuullisella käytöllä sen on kerrottu kestävän jopa kaksi päivää ja kovalla käytöllä koko päivän ajan. Alhaiseen virrankulutukseen auttaa myös tehokas Qualcommin Snapdragon 695 5G -järjestelmäpiiri, sekä 4800 milliampeeritunnin akun älykäs Honor AI -virransäästötekniikka.

 

Kolmoiskamera riittää peruskuvaajalle

 

Takaosan katseenkääntäjä on varsin isokokoinen kamerakohouma, johon on sijoitettu kolme takakameraa ja LED-kuvausvalo. 48 megapikselin pääkameran rinnalla on kahden megapikselin makrokamera ja kahden megapikselin syvyyskamera. Etukamerassa on puolestaan 16 megapikseliä, joka riittää perus selfie-kuvien ottamiseen. Ultralaajakulmakameraa tai telekameraa ei puhelimesta löydy ja myös optinen kuvanvakaaja puuttuu ominaisuuksista. Kuvien laadun on kerrottu kuitenkin olevan hyvässä valaistuksessa perustasolla, joten jos kameralta ei vaadi erityisiä ominaisuuksia, pärjää sillä peruskuvaaja varmasti ihan hyvin.

 

Tarkemmat tekniset tiedot:

 

  • Näyttö: 6,81” LCD, 2388 x 1080 px, 120 Hz virkistystaajuus, 240 Hz kosketustunnistus
  • Etukamera: 16 Mp
  • Takakamerat: 48 Mp pääkamera f/1,8 + 2 Mp makrokamera f/2,4 + 2 Mp syvyyskamera f/2,4
  • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 695
  • Käyttöjärjestelmä: Magic UI 4.2 (Android 11)
  • Muisti: 6 Gt keskusmuisti + 128 Gt tallennustilaa
  • Akku: 4800 mAh 66 watin Honor SuperCharge -pikalataus
  • Mitat: 166,07 x 75,78 x 8,05 mm
  • Paino: 189 g
  • Muuta: kaksi nano-SIM-korttipaikka, sormenjälkilukija virtapainikkeessa

 

Honor Magic4 Lite 5G on tilattavissa verkkokaupastamme hopeisena, mustana ja sinisenä. Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi laturin, USB-C-kaapelin, pikaoppaan, SIM-työkalun ja valmiiksi asennetun suojakalvon.

 

Huom! Honor on nykyisin itsenäinen yritys, joten puhelimeen on esiasennettu Googlen palvelut ja Google Play -sovelluskauppa.

 

Lue myös nämä:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa