Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Galaxy_Buds_Pro_ColorCombo.jpg

 

 

Samsung julkaisi äskettäin alkuvuoden kuumimmat uutuudet ja yksi julkaistuista tuotteista oli täyslangattomat Galaxy Buds Pro -kuulokkeet aktiivisella taustamelun vaimennuksella, joka on ehdottomasti tärkein tekninen uudistus aiempaan malliin verrattuna. Ulkoisesti ne muistuttavat paljon edeltäjäänsä Galaxy Buds+ -kuulokkeita, mutta lisättynä toki muutamilla tarpeellisilla ominaisuuksilla. 

 

Viimeistellyt kuulokkeet älykkäällä taustamelun vaimennuksella

 

Muotoilultaan uutuuskuulokkeet ovat tyylikkään viimeistellyt ja ulkopinnaltaan kiiltävät. Latauskotelo sointuu kuulokkeiden väriin ja on muotoilultaan pyöreähkö ja taskuun sopiva, noin sormuskotelon kokoinen. Buds Pro:t on suunniteltu käytettäväksi pitkään ja niiden on sanottu pysyvän korvissa hyvin, myös treenatessa. Ilmaventtiilit lisäävät ilmanvaihtoa ja tasapainottavat korvien painetta, joten ne tuntuvat korvissa mukavalta.

 

Kuulokkeissa on korvakäytävän sulkevat silikonikumitulpat ja Samsungin mukaan ne istuvat korviin tukevasti ja huomaamattomasti. Aktiivinen taustamelun vaimennus eli ANC vaimentaa ympäristön äänet tehokkaasti, sillä sisä- ja ulkopuolen mikrofonit mittaavat kaikkea ääntä reaaliaikaisesti. Vaimennuksen voimakkuuden voit valita kahdesta tasosta kulloisenkin tarpeen mukaan. Vaikka aktiivinen taustamelun vaimennus olisikin päällä, uusi Voice Detect -ominaisuus tunnistaa kun puhut, ja päästää ulkoa tulevat äänet läpi alentaen samalla kuulokkeista tulevan äänen voimakkuutta, aktivoiden Ambient Sound -tilan. Kuulokkeet voivat myös automaattisesti pysäyttää musiikin huomatessaan että keskustelet. Ambient Sound -moodissa voit jutella, eikä kuulokkeista tuleva musiikki häiritse keskittymistäsi. 

 

AKG:n tekniikkaa ja 360 Audio tilaääniominaisuus

 

Mikrofoneja Galaxy Buds Pro:sta löytyy kolme kappaletta, yksi sisäänrakennettu ja kaksi ulkoista. Yksi ulkoisista mikrofoneista on varustettu korkealla signaali-kohina -suhteella, joka auttaa taustamelun vähentämisessä. Myös kuulokkeiden muotoilun on kerrottu poistavan tuulen kohinaa sekä ympäristön ääniä, joten nekin osaltaan vaimentavat ylimääräisiä ääniä esimerkiksi ulkona puhuttaessa. Kahden kaiutinelementin yhdistelmä mahdollistaa basson ja diskantin asettelun eri elementteihin ja varmistaa näin pro-tason äänenlaadun. Kaiuttimien äänentoistosta vastaa itävaltalainen audiotekniikkavalmistaja AKG.

 

Kuulokkeista löytyy myös 360 Audio tilaääniominaisuus, joka luo virtuaalisen surround -äänen. Liikeanturi huomioi pään asennon ja äänilähteen sijainnin muutokset, joten tunnet aina olevasi musiikin, elokuvien ja videoiden keskiössä. Vastaava toiminne löytyy myös Apple AirPods Pro ja AirPods Max -kuulokkeista. Tämä toiminne on Galaxy Buds Pro -mallissa käytössä vain Samsungin älypuhelimien kanssa, jossa on Android 11 -käyttöjärjestelmäversio. Uutena ominaisuutena kuulokkeissa on myös vasemman ja oikean kanavan tasapainosäätö.

 

Samsung Galaxy Buds Pro on istuu korvaan hyvin ja on muotoilultaan huomaamaton.Samsung Galaxy Buds Pro on istuu korvaan hyvin ja on muotoilultaan huomaamaton.

 

Saumatonta käyttöä eri laitteiden välillä

 

Galaxy Buds Pro -kuulokkeita voit käyttää saumattomasti eri laitteiden välillä. Auto Switch -toiminteen avulla kuulokkeiden ääniyhteys siirtyy automaattisesti laitteesta toiseen. Jos katsot elokuvaa tabletillasi ja saat puhelun, kuulokkeiden ääniyhteys siirtyy automaattisesti puhelimeen ja videotoisto pysähtyy. Kun puhelu päättyy, siirtyy yhteys taas takaisin tablettiin. Jos taas haluat kuunnella samaa biisiä yhdessä ystäväsi kanssa, Buds Together -toiminteella voit yhdistää toiset samanlaiset kuulokkeet puhelimeesi ja kuunnella näin samaa soittolistaa kahdella eri kuulokeparilla. Yksi Samsungin kätevä ominaisuus on myös Smart Things -sovellus, jolla voit paikantaa kadonneet kuulokkeesi. Ne päästävät pienen äänimerkin kun teet paikannuksen sovelluksesta. Jos virta on loppu, kertoo sovellus missä ne olivat viimeksi verkkoyhteydessä. Kätevää!

 

Tarkemmat tekniset tiedot:

 

Puheaika: 5h ja kotelon kanssa 17,5h ilman ANC:tä,  4h ja kotelolla 14,5h kun vaimennus on käytössä

Toistoaika: 8h ja kotelon kanssa 28h ilman ANC:tä, 5h ja kotelolla 15h kun vaimennus on käytössä

Kaiuttimet: kaksisuuntaiset, 11 mm basso + 6,5 mm diskantti

Taustaäänet: Vahvistus +20dB, latenssi 0,5 ms

ANC: kyllä

Mikrofoni: 3 kappaletta (2 x ulkomikrofoni + 1 x sisämikrofoni), always on -mikrofoni (bixby)

Vedenkestävyys: IPX7

Muisti: 8 Mt

Liitännät: Bluetooth 5.0, USB-C

Akku: kuuloke 60 mAh, latausrasia 472 mAh

Langaton lataus: Kyllä (Qi)

 

 

 

 

Samsung Galaxy Buds Pro -kuulokkeet ovat tilattavissa kolmessa värissä. Värivaihtoehdot ovat 

Phantom Violet, Phantom Black ja Phantom Silver. Toimitukset alkavat 29.1.

 

Mitä mieltä sinä olet näistä uutuuskuulokkeista ja oletko tilannut jo omasi? 

 

 

Tilaa Samsung Galaxy Buds Pro tästä

 

Lue myös nämä esittelyt:

 

Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G ja S21 Ultra 5G - Esittelyssä Samsungin huipputrio

Esittelyssä Harman Kardon FLY TWS -bluetooth-kuulokkeet

Esittelyssä Sony WF-SP800N -bluetooth-kuulokkeet

Esittelyssä uudet Apple AirPods Max -kuulokkeet

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Samsung-Galaxy-Buds-Pro-Laatua-ja-alykkyytta-tyylikkaassa/ba-p/216972
Linkki kopioitu
8 kommenttia 👇