Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Kaupallinen yhteistyö Telian kanssa.

 

Kuvausteknillisistä syistä näyttöruudussa on musta viiva, normaalisti sitä ei ole.Kuvausteknillisistä syistä näyttöruudussa on musta viiva, normaalisti sitä ei ole.

 

Sain Telialta Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm -älykellon testiin. En ole kovin tottunut käyttämään rannekelloja, sillä päivätyössäni kellot ovat pannassa hygieniavaatimusten vuoksi. Älykelloa ei minulla ole aiemmin ollut kuin pienen hetken Sonera Klaanin aikaan testissä, joten on mielenkiintoista nähdä, millainen upouusi kello käyttökokemukseltaan on. Ainakin käyttöjärjestelmä on vaihtunut Tizenista Googlen Wear OS:n.

 

Tässä Galaxy Watchin versiossa on myös 3G/LTE-yhteydet, joten kello toimii hienosti yhteen Telian Yhteys Multi Älykelloon kanssa. Normaalihinnaltaan 7,90€/kk oleva lisäpalvelu matkapuhelinliittymän kylkeen mahdollistaa puheluiden, tekstiviestien ja datan käytön puhelinliittymän paketista. Kello on silloin ikäänkuin oma puhelin, jolla voi soittaa ja viestitellä puhelimen tapaan. Kätevää, jos ei halua ottaa puhelintaan mukaan esimerkiksi uintiretkelle. Kello nimittäin on vedenpitävyydeltään 5ATM-tasoa, eli pitäisi kestää upotuksen 50 metriin kymmeneksi minuutiksi. Samsung itse kertoo 5ATM-luokiteltujen laitteiden soveltuvan uintiin, mutta esimerkiksi porealtaiden vesisuihkuja pitää välttää kuten myös vesihanoista tai kasteluletkuista tulevaa virtausta.

 

Huomionarvoista on se, että Galaxy Watch 4 Classic toimitetaan mustan muovirannekkeen kanssa. Telia Kaupan mukaan materiaali on kumia, mutta ainakin minusta vaikuttaa enemmän silikonilta. Ranneke on kooltaan M/L. Vaihtorannekkeita on tällä hetkellä tarjolla ainakin Samsungin verkkokaupassa.

 

Katsotaan liittymätilausta ja kellon muita ominaisuuksia hieman myöhemmin.

 

Purnipsi
Kunniajäsen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Samsung-Galaxy-Watch-4-Classic-alya-ranteeseen/ba-p/228720
Linkki kopioitu
4 kommenttia 👇