Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65922
Kirjoituksia 178519

Kerro haasteista Liigan katsomisessaKerro haasteista Liigan katsomisessa

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Kerro haasteista Liigan katsomisessa

36/116

Miten lähetys voi pätkiä jopa kahdeksan kertaa yhden erän aikana?

Tästäkö maksan?

 

Edit SannaMKoo: Otsikko muutettu ja yhdistetään muita samasta aiheesta avattuja keskusteluja tähän ketjuun.

Vastaa
0 tykkäystä
115 vastausta

Velho
Velho
Viestejä 2 461 kpl

30/116

@zirkoni@  kirjoitti:

@Purnipsi@  kirjoitti:

@zirkoni@  kirjoitti:

Sama vika täällä. IPadilla yritän katsoa. 10 minuutin aikana pätkäisi sovelluksen 5 kertaa. Enpä tuota jaksanut uudelleen käynnistellä sen jälkeen...


Lähtisin epäilemään joko mobiiliverkon tai sitten langattoman lähiverkon yhteyden laatua ja vakautta. Erityisesti, jos ollaan kaukana Wifi-tukiasemasta/reitittimestä/modeemista.


Mobiiliverkkona Telian 4G, nopeus Nettitutkan mukaan 41667 kbit/s......


Okei, pikaisella arviolla tuo nopeus kyllä pitäisi riittää toistamiseen. Elikkäs siis iPadissa on suoraan Telian SIM ? Ei ole mitään mokkulaa tai reititintä välissä? Jos nyt kokeilet Telian kirjastosta toistaa jotain ottelua, niin katkeaako sekin samalla tavalla? Jossain tapauksessa Telia TV -sovelluksen uudelleenasennus voi auttaa.

Vastaa
0 tykkäystä

Vakiokalustoa ☆
Viestejä 197 kpl

31/116

vastaus nimimerkille tuosta sony tv asiasta

Jatkoaika palstalla ainakin monesti mainittu telian puolelta ,että tv sisäinen chromecast ei ole virallisesti tuettujen laitteiden listalla joten tämän käyttö ei ole suositeltavaa kun ei toimi kunnolla. Pitää olla erillinen laite jotta ei ole tuota pätkimistä. Se johtuu juuri tuosta 50/60 hz assetuksesta mikä aiheuttaa tuota pätkimistä kun sisäinen toimii tuolla 60hz ja pitäisi olla 50hz käytössä miknkä saa ulkoiseesa asetuksita päälle.

PS. Purnipsi meni sinulla näköjään vahingossa sekaisin tuo 50/60 fps juttuun sekoitus. chromecastissa siinä on kyse tuosta 50/60 Hz jutsta kysymys eikä tuosta 50fps mikä taas on 25fps ja 50 fps. Olet hyvin vastaillut kaikille ja hyviä neuvoja ja aikaa käytät niin voi käydä lipsahdus vahingossa. Jollen nyt itse aivan väärässä ole.

Vastaa
0 tykkäystä

Velho
Velho
Viestejä 2 461 kpl

32/116

Hyvä huomio @peekotu .Aloituspostaajan viestistä ei kuitenkaan käynyt selville se, että onko toisto kokonaan katkennut vai onko tuo pätkintä juurikin sellaista "stuttering" -tyylistä, eli kuvat eivät piirry tasaiseen näytölle ja välillä pari kehystä putoaa välistä ---> toisto on epätasainen ja tökkii, eli juurikin tuosta mainitsemastasi asetuksesta.

 

2.nd gen Chromecast tietääkseni tulee 720p@50 ja 60fps. Tuon pitäisi olla kyllin älykäs valitsemaan jokaiselle medialle oikea asetus. Sisäisestä chromecastista on paha mennä sanomaan yhtään mitään, että riittääkö siinä älliä valita sopiva tila. Mutta eipä se automatiikkakaan aina aukotonta ole.

Vastaa

Vakiokalustoa ☆
Viestejä 197 kpl

33/116

Jep, tässä ketjussa voi olla kaksi eri ongelmaa joten eri asioita voidaan käsitellä samaan aikaan kahdella kuvauksella Jatka hyviä neuvojen antamista kiitos niistä,tässä nyt tosiaan ongelmia vähän joka ketjussa löytyy niin vaikea pysyä perässä kaikkea. Toivotaan noihin ongelmiin pikaisia ratkaisuja ja nautitaan liigasta.

 

Oma neuvoni koskee tosiaan  holaa jonka sony telkun ongelmaan pystyin itse vastaamaan koska tosiaan sisäisessä chromecastissa ei ole mahdollisuutta tuota 50 Hz tilaa valita(heidän oman tukisivuston mukaan myös) niin hänen ongelmansa olisi tuo 60 Hz asetus joka aiheuttaa ongelmaa kuvalle. Tuohon on kuulemma myös jokin ratkaisu mutta vaatisi tv omien asetuksien muuttamisen jollain uudella appsilla ja on aika riski altista hommaa, voi sotkea koko telkun pahasti joten en suosittele tuota mistä ikinä sen löytäisikin.

Vastaa

Velho
Velho
Viestejä 2 461 kpl

34/116

Kiitos. :smilehappy: Tosiaan nämä vaikuttavat olevan usean eri pienemmän ongelman summia. Ei yllättäisi,vaikka juurikin Chromecastin oikut yhdistyisivät nettiyhteyden hetkelliseen hidastumiseen. Mutta toivottavasti saadaan ongelmat ratkaistua.

 

Tosiaan eri laitteisiin, kuten telkkuihinkin voi löytyä vaikka mitä säätösovelluksia. Jos noita tosiaan kokeilee, niin voi olla laite verkonpaino, joten omalla vastuulla, kuten kirjoititkin.

Vastaa

Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

35/116

Hizi, jo kolme maalii jääny näkemättä, kyllä liiga toimii todella huonosti, prkl, ku ottaa päähän, taidan seuraavax mennä hallille.

 

Edit SannaMKoo: Otsikkoa muutettu hieman kuvaavammaksi

Vastaa
0 tykkäystä

Vakiokalustoa
Viestejä 97 kpl

37/116

mulla ny näkyy hyvin eikä pätki mutta ei viekää väliaika tietoja muista peleistä eikä studio vakuuta pitkiä taukoja näytetää vaa jotain ihme kuvaa 

Vastaa
0 tykkäystä

Vakiokalustoa
Viestejä 97 kpl

38/116

@Hifk65@  kirjoitti:

Miten lähetys voi pätkiä jopa kahdeksan kertaa yhden erän aikana?

Tästäkö maksan?mulla ny näkyy hyvin eikä pätki mutta ei viekää väliaika tietoja muista peleistä eikä studio vakuuta pitkiä taukoja näytetää vaa jotain ihme kuvaa 

Vastaa
0 tykkäystä

Uusi keskustelija
Viestejä 14 kpl

39/116

Täysin samaa mieltä.

Vastaa
0 tykkäystä

Uusi keskustelija
Viestejä 14 kpl

40/116

Moi,

 

Koska saadaan kunnon kuva kaapelitv:lle kanavalle 402 resoluutio 720p on surkee. Tv5 oli paljon parempi kuva resoluutio oli 1080i. Kovasti mainostettiin parempaa kuvaa mainoksissa. Toivon mukaan ei tarvi maksaa täyttä maksua, niin kauaa, kuin kuva on surkea. Ääni pätki alussa jonkin aikaa. 

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.