Honor 9 salasana

  • 4 September 2017
  • 6 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Hei!

 

Eli olisi sellainen ongelma että ostin tuossa uuden puhelimen Honor 9 ja laitoin päälle pyysi sim kortin pin-koodia joo kaikki ok mutta sitten puhelin kysyy uutta salasanaa sanoen "Password required after restart" elikkäs mitä ihmettä tarkoittaa ?! 


6 kommenttia

Kunniamerkki +14

Kyseessä on varmaan käyttöohjeen sivulla 21 mainittu sormenjälkitunnistimen pinnkoodi, jota voi käyttää jos sormenjälkeä ei syystä tai toisesta voi käyttää. Eli voit itse määritellä tuon koodin haluamaksesi.

Siis jos ei halua pin-koodia niin voiko sen korvata tuolla sormenjälki tunnistimella vai vaatiiko että on pin-koodi käytössä sekä sormenjälki ? 

Onko muuten ihan Jeppis oloinen laite? kun tässä honorin tilasin,elämäni ensimmäisen sellaisen ja nyt jännityksellä odotan osaanko käyttää sitä kuinka hyvin 😃 *tekniikan ihmelapsi* sain samsungin kokonaan lukkoon kun oli piirrettävä näyttölukitus,enpähä aamulla enää muistanu miten se piirrettiin xD


@KosovonMamma81 kirjoitti:

Siis jos ei halua pin-koodia niin voiko sen korvata tuolla sormenjälki tunnistimella vai vaatiiko että on pin-koodi käytössä sekä sormenjälki ? 




Ei voi kokonaan korvata, kun tarvitaan joku varatapa jolla lukituksen saa auki, jos sormenjälkitunnistus ei jostain syystä onnistu, kuten @tilasto tuossa aiemmin mainitsikin. Lisäksi ainakin Huawein P10 kysyy pin-koodia kolmen päivän välein lisäturvana vaikka sormenjälkitunnistus olisikin pääasiallisena avaamistapana. 

3 päivän välein?  aika tiuhaan tahtia. No toisaalta ihan hyvä jos häviää ni ei kauheeta tuhoa saa aikaan. ennen ku ei ollu mjitään ja puhelin sattu häviämään. Niin voi jösses mitkä laskut siihen sai joku tehtyä

Kunniamerkki +14

Näkyy tää ios luurikin välillä pyytävän sormenjälken sijaan koodia, tiedä sitten johtuuko turvaominaisuuksista vai mistä. Bootin jälkeen aina pyytää koodia, sormenjälkeä ei voi käyttää.

Vastaa