Prepaid asetukset androidissa

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 71 katselukertaa

Kaverin prepaid nettiliittymä käytössä eikä automaattista viestiä tule android tablettiin, jolla pystyisi asetukset laittamaan oikein.

Tablettiin tuli sim kortin laiton jälkeen APN profiili Sonera Internet. Luulen, että asetukset ovat väärin, joten voisiko Soneralta joku laittaa oikeat asetukset androidille.

Kiitos

5 kommenttia

Hei jape2!

Kannattaa palauttaa tabletin asetuksista oletusasetukset. Yleensä se jo auttaa tässä ongelmassa. Lisäksi kannattaa varmistaa, että tabletin asetuksissa on mobiilidata päällä.
Kokeilin näitä, ja internet yhteyden kuva näkyi edge yhteytenä ja sen jälkeen HGPRS:nä, mutta mitään ei pystynyt lataamaan.
jape2 kirjoitti:
Kokeilin näitä, ja internet yhteyden kuva näkyi edge yhteytenä ja sen jälkeen HGPRS:nä, mutta mitään ei pystynyt lataamaan.


Hei jape2,

lataaminen onnistuu kyllä gprs- sekä edge-yhteyksillä, tosin on kovin hidasta. Sinun pitäisi löytää 3G-yhteys ja kun se lähtee hakee dataa, niin H+ tulee näytölle. Kokeilepa eri paikassa, että näkyykö tabletissa missään vaiheessa 3G?
Pia_ kirjoitti:
[quote="jape2":8y68egov]Kokeilin näitä, ja internet yhteyden kuva näkyi edge yhteytenä ja sen jälkeen HGPRS:nä, mutta mitään ei pystynyt lataamaan.


Hei jape2,

lataaminen onnistuu kyllä gprs- sekä edge-yhteyksillä, tosin on kovin hidasta. Sinun pitäisi löytää 3G-yhteys ja kun se lähtee hakee dataa, niin H+ tulee näytölle. Kokeilepa eri paikassa, että näkyykö tabletissa missään vaiheessa 3G?[/quote:8y68egov]

Juu, näin ymmärsinkin. Olisiko mahdollisesti tabletissa vika? Point of View 506 -tabletti käytössä. Lähin masto alle kilometrin päässä ja joskus lukee ettei internet yhteyttä ole.

Kokeiltu liikkua n. 100m eikä tule yhteyttä enää.

Tämän ns halpis tabletin kuuluvuus huono?
Hei jape2!

Käytössäsi olevassa tabletissa ei välttämättä ole mitään vikaa. Olisiko sinulla mahdollisuutta testata prepaid-liittymäsi SIM-korttia ja liittymän toimivuutta puhelimessa? Tällä testauksella saataisiin lisätietoja ongelman aiheuttajasta.

Oletko tarkistanut tabletin asetuksista, voiko laitetta lukita käyttämään ainoastaan 3G-verkkoa? Yleensä Android-laitteiden asetuksissa Matkapuhelinverkot- tai Mobiiliverkot-valinnan jälkeen löytyy kohta Verkkotila, jossa voi valita esimerkiksi kohdan "Vain WCDMA", joka tarkoittaa 3G-verkkoa.

Vastaa