Prepaid-netin päiväsaldo?

  • 8 September 2019
  • 4 kommenttia
  • 12 katselukertaa

Mistä ja miten näen Telia Prepaid-netin aikasaldon, siis aiemmin tehdyn latauksen tarkan päättymishetken (pvm ja kellonaika)?


4 kommenttia

Hei @Jussi6120 ja tervetuloa Telia Yhteisöön! Kiva kun laitoit viestiä. :)


 


Telia Prepaid Lataussovelluksella näet kuinka paljon Prepaid -liittymässä on saldoa jäljellä.


 


 

Kiitos vinkistä, latasin, mutta eteneminen tökkäsi, kun nettiliittymästäni pitäisi lähettää vahvistustekstari, jotta palvelu toimisi?! 

Eli tuo Lataussovellus tulee ladata siihen laitteeseen, jossa Prepaid-liittymä on. Liittymänumero toimii sovelluksessa käyttäjätunnuksena. Kun liittymänumero on annettu lataussovelluksen rekisteröitymisnäytölle, lähtee ko. numeroon tekstiviesti, joka sisältää väliaikaisen sovelluksen pin-koodin. Väliaikainen sovelluksen pin-koodi syötetään sitten Lataussovellukseen. 
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

@Jussi6120@  kirjoitti:

kun nettiliittymästäni pitäisi lähettää vahvistustekstari, jotta palvelu toimisi?! 


Näin tulee todellakin tehdä, jotta prepaid-hallinnan tunnus aktivoituu ja saldo tulee näkyville.

 

Mikäli käyttämälläsi päätelaitteella ei voi lähettää tekstiviestejä, Prepaidin sim-kortti tulee aktivointiviestin lähettämisen ajaksi siirtää sellaiseen laitteeseen, jolla tekstiviestejä voi lähettää.

 

Voit myös lukea aikaisemmin kirjoittamani ohjeet. Ne on kirjoitettu hallintasivustoa ajatellen, mutta lataussovellus ja prepaid-hallintasivusto toimivat samalla tavalla samoilla tunnuksilla.

 


@HannaSu@  kirjoitti:
Eli tuo Lataussovellus tulee ladata siihen laitteeseen, jossa Prepaid-liittymä on.

Tällainen rajoitus koskee kieltämättä Dna:n prepaid-liittymiä, mutta ei Telia Prepaidia. Telian lataussovelluksen voi asentaa ihan mihin tahansa yhteensopivaan laitteeseen, kunhan siinä on käytettävissä internet-yhteys.

Vastaa