Puhelinliittymä

  • 13 December 2016
  • 1 kommentti
  • 11 katselukertaa

Nyt tarvitaan täältä apuja kun ei Sonera kauppa pysty auttamaan. Haluaisin liittymän jossa noin 100 min puhetta, korkeintaan 50 tekstaria ja rajaton netti 10Gt ja 150 Mbit. Ei siis löydy. Nyt on 1200 min puhetta ja 1200 tekstaria. Tekstareita menee kuukaudessa huimat 5 kpl ja puhetta noin 45 min. Meneekö operaattori vaihtoon ?

1 kommentti

Kunniamerkki +14

10 Gigan datapaketti ei ole rajaton, mutta se semantiikasta.


 


Haluamaasi pakettia ei ole. Sellaista ei taida olla myöskään muilla operaattoreilla.


Sinun tapauksessasi kannattaisi ehkä katsella sellaistakin liittymää, missä on rajaton nopea data ja puhelut ja viestit käytön mukaan. Elisan suunnalta taitaa tällainen löytyä, mutta hinta voi sitten olla kovempi kuin nykyisen pakettisi.


 


Operaattoreiden hinnoittelumallihan on nykyään aina saada sellainen 25-35 eur/kk maksava liittymä menemään kaikille asiakkaille, koska kaikki liittymät on joltain osa-alueeltaan rajattu sitten turhan pieneksi ja hintaerot kattavampiin paketteihin ovat melkolailla pieniä


 


Esim Soneralla S-paketti sisältää 200 min/txt ja dataa 2 Gt/kk 21 Mbits nopeudella. Jos dataa haluaa enemmän, pitää se nostaa rajattomaksi +6 eurolla, jolloin hinta on 23,90 eli euron vähemmän kuin L-paketissa, joka sisältää 1200 min/txt ja 10 Gt dataa 150 Mbits nopeudella. Vastavuoroisesti L ja XL paketteihin saa rajattoman datan kolmasosahinnalla siitä mitä S ja M-paketteihin, eli +2 eurolla.


 


Huomaatko kaavan? "hyvän liittymän" saa päivitettyä paremmaksi halvalla, "huonon" kalliilla. Miksikö? Jotta jokainen ottaisi heti sen paremman (kalliimman) liittymän.

Vastaa