Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 60354
Kirjoituksia 166132

Puhelu oudosta numerostaHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎22-01-2020
Kirjoituksia: 1
1/2

Puhelu oudosta numerosta

Yleensä emme vastaa outoihin numeroihin tai vain ainoastaan jos tiedämme sen olevan jostain esim.virastosta tmv.Mutta nyt tuli mentyä ns.lankaan, vaikka yritämme numeron perusteella päätellä vastaako vai ei. Oudon numerosta tekee, että se on lyhyt ja vastattaessa sanoin vain sukunimeni,kun olin vastannut soittaja löi luurin korvaan. Nyt askarruttaakin se, että mikä tuo tuommoinen numero on?kun sitä ei findilta löydy tmv, teinkö vastatessa jonkun mokan ja alkaako mun laskuun kertyä nyt jotain semmoista mitä en itse ole tehnyt? ei kai vastaaminen outoon numeroon, sukunimen maininta ja sitten luuri tuli korvaan aktivoinut jotain ja minulle tulee kaameat laskut? Voinko olla huoletta vai olenko yhteydessä asiakaspalveluun? Numero josta soitti oli 04411942 ja huolettaako alkaako mulle kertyä tämän takia laskua tmv mitä en ole tehnyt itse. Ehkä hölmöä mutta oli pakko kysyä ja mistä ne saa puh nroita,kun meilläkin on salaiset nrot ettei saa numeropalvelusta.

0 tykkäystä
1 vastaus
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 3 234
2/2

Vs: Puhelu oudosta numerosta

Hei @Maalaispeikko ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Sinulle ei pitäisi tulla laskua vastatusta puhelusta, ainoastaan jos soitat takaisin tai lähetät viestin niin siitä muodostuu laskua. Voit olla siis huoleti.

Näitä ns. kalastelupuheluita tulee silloin tällöin ja myös salaisiin numeroihin. Useimmiten ne ovat ulkomailta tulleita puheluita.

Täällä hieman tietoa vastaavasta : https://yle.fi/uutiset/3-10319044 

 

Siellä saattaa olla numerolistoja joita käydään järjestelmällisesti läpi, jos joku vain erehtyisi soittamaan takaisin eli teidän numero ei ole mistään vuotanut vaan hakuammunnalla sattunut osumaan.