Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66558
Kirjoituksia 179885

Samsung A70 - vastapuolen ääni ei kuulu kunnollaSamsung A70 - vastapuolen ääni ei kuulu kunnolla

karleva
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Samsung A70 - vastapuolen ääni ei kuulu kunnolla

1/2

mulla on puhelin samsung a 70.....toimii muuten mut nyt on alkanut olemaan siten et vastapuhelian ääni ei kunnolla kuulu..mistä johtuu

 

edit Merja_J: otsikkoa muokattu kuvaavammaksi

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

Sekunti
Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 087 kpl

2/2

@karleva  kirjoitti:

mulla on puhelin samsung a 70.....toimii muuten mut nyt on alkanut olemaan siten et vastapuhelian ääni ei kunnolla kuulu..mistä johtuu


Hei, @karleva! Oletko kokeillut toisella puhelimella toimivatko puhelut normaalisti? Silloin ongelma rajoittuu Samsung Galaxy A70 -puhelimeen, jossa on syytä kokeilla seuraavia konsteja:

 

  • Lisää äänenvoimakkuutta puhelun aikana äänenvoimakkuuspainikkeilla
  • Tarkista, onko vastaanottimen eli mikrofonin aukko tukossa, kostea tai likainen. Käytä vastaanottimen aukon puhdistamiseen tarvittaessa pientä pehmeäharjaksista harjaa tai jotakin vastaavanlaista. Varmista, että harja on puhdas ja kuiva.
  • Kokeile soittaa myöhemmin tai toisesta paikasta esim. ulkoa. Voisiko olla, että puhelun vastaanottaja olisi jossakin katvealueen seuduilla, jossa heikko matkapuhelinverkon kuuluvuus? Koskeeko tämä ongelma myös kaikkia muita puheluita?
  • Käynnistä puhelin uudelleen ja pidä puhelimen päivitykset ajan tasalla.

 

 

Olisiko näistä vinkeistä mitään apua? Hymiö Onnellinen

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.