Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Jjebbs
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Sopiva L -liittymä ja rajaton netti

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Puhelin herjaa että netin käyttömäärä on ylittynyt vaikka esim omilla sivuilla lukee rajaton netti, kun hetken selailee omia sivuja, toisessa kohtaa lukee netti 10gt. Mitä ihmettä? Eikö enää uskalla käyttää mobiilidataa? En halua mitään ylimääräisiä kuluja.
1 vastaus
irritus
Konkari ☆
  • 677 custom-general.kudos
  • 1245 custom-general.replies
  • 99 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Nyt täytyisi tietää, onko lukemasi herja puhelimen muodostama vai Soneran lähettämä tekstiviesti.

 

Monissa puhelimissa on itsessään varoitusmekanismi, joka varoittaa kun määrä X tiedonsiirtoa kuukaudessa on tullut täyteen. Mikäli kyse on tästä, sinun tulisi säätää tämä mekanismi oman valintasi mukaiseksi. Tehdasasetuksella se varoittaa väärään aikaan.

 

Jos ilmoitus on Soneralta tullut tekstiviesti, käyttömääräsi on ylittynyt. Tässäkään tilanteessa yllätyslaskua ei tule Suomessa, vaan liittymän nopeus putoaa etanaluokkaan 0,1 Mbit/s. Voit edelleen lukea sähköpostisi ja tarkistaa bussiaikataulut, mutta videot eivät toistu.

 

Sopiva L liittymään kuuluu 10 Gigatavua tiedonsiirtoa kuukaudessa, tarkalleen ottaen 10 Gt/laskutuskausi. Sopiva L liittymään ei kuulu rajatonta nettiä. Tarvittaessa voit laskutuskauden loppuajaksi poistaa rajan kotimaassa tilaamalla liittymään 6 € maksavan Netin lisäpaketin.

 

Onkohan liittymätyyppi sittenkin Sopiva L Plus, jossa kotimaankäyttö on rajatonta? Toisessa kohdassa mainittu 10 Gt saattaisi ehkä viitata netin käyttöön Baltiassa ja Pohjoismaissa, joskin sen pitäisi olla Sopiva L Plus liittymällä 15 Gt.