Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63860
Kirjoituksia 173926

puk-koodi Prepaidiin?Highlighted

puk-koodi Prepaidiin?

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

puk-koodi Prepaidiin?

1/6

minulla on prepaid liittymä,miten ihmeessä saan hävinneen puk.koodin, lähin myymälä onpi n. 100 km päässä ?

0 tykkäystä
5 vastausta
Highlighted

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 065 kpl

2/6

@marika1950 kirjoitti:

minulla on prepaid liittymä,miten ihmeessä saan hävinneen puk.koodin, lähin myymälä onpi n. 100 km päässä ?


Hyvää päivää ja tervetuloa Yhteisöön @marika1950! Hymiö Onnellinen

 

"Jos sinulla on Prepaid-liittymä, löydät PUK-koodin vain alkuperäisestä ostopakkauksesta. Jos pakkaus on kadonnut, voit selvittää Prepaid-liittymän PUK-koodin myyntipisteellämme."

 

Jos olet tosiaan hävittänyt sim-kortin kehykset, niin voit toki ajoittaa tuon asioinnin seuraavaan kauppareissun yhteyteen. Voit tarkastella lähimmän Telian palvelupisteesi täältä:

https://www.telia.fi/kauppiashaku

 

Toivottavasti tästä olisi apua ongelmaasi! Hymiö Onnellinen

 

Lisätiedot: https://www.telia.fi/asiakastuki/liittymat/puhelimen-kaytto/puk-koodit

 

 

Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/6

Entä mistä saan PUK-koodin, kun minulla on 15 vuotta sitten hankittu Prepaid-liittymä eikä todellakaan sen pakkausta enää tallella js Telian myymälässä avulias asiakaspalvelijapoika ilmoittaa yks'kantaan, että ei onnistu, ei käy, eikä millään konstilla ole mahdollista? Koska mistä hän voi tietää, onko puhelin minun vai olenko varastanut sen. Mistäs minä sitten sen PUKin saan?

 

Ytv. Pietro01, jonka parempi puolisko tänään sai ylläolevan vastauksen Teluan myymälässä

0 tykkäystä
Highlighted

Lady
Lady
Viestejä 3 421 kpl

4/6

Hei @Pietro01 ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Telian sivuilla sanotaan seuraavaa :

Jos sinulla on Prepaid-liittymä, löydät PUK-koodin vain alkuperäisestä ostopakkauksesta. Jos pakkaus on kadonnut, voit selvittää Prepaid-liittymän PUK-koodin myyntipisteellämme.

Mikäli SIM-kortti vaihtuu, muuttuvat PIN- ja PUK-kooditkin.

 

Sen SIM-kortin voi varmaan ottaa pois puhelimesta myyntipisteellä ja tarkastaa siellä sen PUK-koodi, koska siinä SIM-kortissa on kumminkin joitakin numeroita jotka yksilöivät sen tiettyyn PUK-koodiin.

Jos liittymässä on puheaikaa vielä jäljellä niin pitäähän se saada toimimaan. Esim. vanhasta Sonera Easy prepaid liittymä SIM-kortista löytyy 3 nelinumeroista numerosarjaa.

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

5/6

Hei, 

 

ja kiitos viestistä. Tuo Telian nettisivujen tieto on kyllä tuttu ja kyseisen liittymän PUK on kyllä saatu myymälässä ennenkin (tosin vuosia sitten) hoidettua. Nyt vain ei kuulemma mitenkään ole mahdollista eikä onnistu. Liekö sitten ollut kysymys aspa-pojan laiskuudesta tai siitä, että kun hän ei itse tiennyt, niin ei kasvot riittäneet siihen, että olisi kysynyt joltakulta. Asiakas ei siinä paljon voi kun asiakaspalvelijajonnen computer says no. 

0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 911 kpl

6/6

PUK -koodi voidaan antaa jos liittymän asiakas on tunnistettu. Käytännössä tarkoittaa siis sitä, että asiakas on jossain vaiheessa käynyt kauppiaan luona henkilöllisyystodistuksen kanssa ja asiakkaan tiedot on kirjattu järjestelmään. Jos asiakkaan tietoja ei meiltä löydy, emme voi varmistua siitä kenen liittymästä on kyse ja koodikin jää tällöin antamatta.

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.