Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66541
Kirjoituksia 179861

Elokuvat Viasatin ohjelmakirjastossaElokuvat Viasatin ohjelmakirjastossa

jarkko35
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 496 kpl

Elokuvat Viasatin ohjelmakirjastossa

1/18

Olenko minä ainoa jolla osa elokuvista Viasatin ohjelmakirjastossa Telia tv:n digiboksilla säilyy vain muutaman päivän? Eilen katsottavaksi tuli 3 Spider-Man- leffaa, ja ne ovat katsottavissa enää 6 päivää! Minulla on Telia tv digiboksi laajakaistalla- palvelu. Yleensä elokuvilla on useamman kuukauden katseluaika. Miksi ei enää? Tämä Viasat palvelu maksaaa kuitenkin 20 euroa kuukaudessa, tämähän kannattaa irtisanoa ja ottaa Viaplay jossa leffat sentään säilyvät pidempään.

Vastaa
0 tykkäystä
17 vastausta

Ocxid
Kommentaattori
Viestejä 55 kpl

11/18

Se johtuu luultavasti siitä, että Telian järjestelmät ei keskustele kunnolla keskenään eikä palveluntuottajien kanssa sitäkään vähää. Luultavasti koodaus ostetaan halvalla joltain hikipajalta Romaniasta ja koodaus on tehty jollain omituisella tavallla, jota ei kukaan tunne. Ja varmaan Telian järjestelmät tulisi rakentaa alusta alkaen uudestaan, mutta siihen ei haluta investoida.

 

Tämä pelkkää spekulaatiota.

Vastaa

jarkko35
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 496 kpl

12/18

Nyt Telia oikeasti alkaa mennä hermo tähän touhuun!! Maksan tästä Viasatin kanavapaketista ja siihen kuuluu ohjelmakirjasto, jota ei enää päivitetä! Sinne ei ole tullut vieläkään katseluun Yesterday- elokuvaa, ja myös Spiderman- leffat puuttuvat. Ja nykyään elokuvat tulevat sinne vain 7 päivän katseluajalla. Miksi? Ja puhun siis Telia tv:n digiboksin Viasat Film- ohjelmakirjastosta Telian laajakaistalla. Olkaa yhteydessä Viasatin kanssa ja selvittäkää tämä vihdoin ja viimein! Miten voi olla näin leväperäistä touhua näin isolla firmalla. Käsittämätöntä asiakkaiden aliarvioimista!

Vastaa

jarkko35
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 496 kpl

13/18

Telialla ei taida tähän Viasat soppaan olla mitään sanottavaa? Tai siis V Film- ohjelmakirjaston puutteisiin ja elokuvien lyhyeen katseluaikaan, 7 päivään?

Vastaa
0 tykkäystä

HannaMarikaL
Moderaattori
Viestejä 294 kpl

14/18

Tämä asia on meillä selvityksessä ja palataan tähän ketjuun asiasta mahdollisimman pian.

Vastaa

Jussiganes
Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

15/18

Telian tarjoamat palvelut, kuten Viasat, ovat enemmän kuin huonoja. Valikoimien päivitys, katkova kuva n. muutaman minuutin välein. Elisa on kaikessa edellä (tekniikka ja palvelut, ohjelmatarjonta jne.) ja hinta ei ole sen korkeampi. Harmittaa kun on määräaikainen tilaus. 

Vastaa

MikaelMu
Telialainen
Viestejä 457 kpl

16/18

@Jussiganes Katsotko Telia TV:tä millä laitteella katkosten ilmetessä?

 

Katkova kuva voisi viitata verkkoyhteyden laatuun mikäli sitä tapahtuu noinkin useasti. Siinä voisi kokeilla toista laitetta mikäli käytät Telia TV-sovellusta.

 

Jos olet testannut tuotakin niin tästä olisi hyvä ottaa yhteyttä meihin niin päästään tutkimaan tilannetta tarkemmin.

Vastaa
0 tykkäystä

jarkko35
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 496 kpl

17/18

Spiderman- leffoja ei sitten saada Telian V Film- ohjelmakirjastoon? Ja Yesterday- elokuvaa ei ole myöskään vieläkään katsottavissa tuolla kirjastossa, vaikka sen piti tulla sinne yli kuukausi sitten?

Vastaa
0 tykkäystä

HenriLie
Telialainen
Viestejä 562 kpl

18/18

@jarkko35  kirjoitti:

Spiderman- leffoja ei sitten saada Telian V Film- ohjelmakirjastoon?


Spiderman elokuvien tuonti Viasat Film -ohjelmakirjastoon Telia TV digiboksi laajakaistalla -palvelussa on selvityksessä, tarkempaa aikataulua ei valitettavasti ole tiedossa.

Telia TV sovellustunnuksella on katseltavissa The Amazing Spider-man 1 ja 2, mutta nekin poistuvat 2 päivän sisällä, kun 7 vuorokauden katseluaika päättyy.

 


Ja Yesterday- elokuvaa ei ole myöskään vieläkään katsottavissa tuolla kirjastossa, vaikka sen piti tulla sinne yli kuukausi sitten?


Yesterday -elokuva ei ole katseltavissa Telia TV digiboksi laajakaistalla -palvelussa, koska palveluntarjoaja (Viasat) ei tarjoa kyseistä elokuvaa meidän palveluun katseltavaksi.

Telia TV -sovelluksella ja Telia TV digiboksilla -palveluissa Yesterday -elokuva on katseltavissa, koska näissä palveluissa tallennukset tehdään nauhoittamalla lähetys suoraan palveluntarjoajan kanavalta. Tästä syystä palveluiden ohjelmakirjastojen ja katseluaikojen (7vrk nauhoitetuilla ohjelmilla, pl. urheilulähetykset 48h) välillä voi olla eroja.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.