Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66724
Kirjoituksia 180120

Etätallennus tai toistuva tallennusEtätallennus tai toistuva tallennus

tapanisaarinen
Kommentaattori
Viestejä 26 kpl

Etätallennus tai toistuva tallennus

1/50

Haluan tehdä toistuvia tallennuksia, ettei joka ikinen päivä tarvitse erikseen napsutella kymppiuutisia tallennukseen. Minulla on Telia-TV boxi, appi, tallennuspalvelu ja Telian 1000M kuitu.  Kirjautuminen sivulle https://www.telia.fi/palvelut/ohjelmaopas ei toimi. Pitääkö minun vielä kaiken muun lisäksi tilata joku ihme etätallennuspalvelu? Miksi teette asiat näin vaikeiksi?

 

Palvelua ei voida näyttää

Kirjauduit Omille Sivuille tunnuksilla joilla ei tietojemme mukaan ole Telia TV:n etätallennuspalvelua. Jos sinulla on kyseinen palvelu, tarkista että olet kirjautunut palveluun Telia-tunnuksella. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Vastaa
0 tykkäystä
49 vastausta

KaPetri
Telialainen
Viestejä 494 kpl

2/50

Hei @tapanisaarinen https://www.telia.fi/palvelu/ohjelmaopas on tosiaan se sivusto josta tallennukset voi tehdä etänä ja asettaa myös toistuvais tallennuksia. Toimivuus vaatii Tallennuspalvelun jonka mainitsit löytyvän.

 

Oletko sivustolle kirjautunut samalla tunnuksella kuin esimerkiksi www.telia.fi/kirjaudu eli omille sivuille?

Mikäli kirjautuminen ei toimi voitko testata kirjautumista toisella selaimella?

 

Vastaa
0 tykkäystä

tapanisaarinen
Kommentaattori
Viestejä 26 kpl

3/50

Olen kirjautunut samalla tunnuksella kuin Telian sivuille. Telia-tv salasanalla kirjautuminen ei onnistu, mutta Telia-tunnuksen salasanalla onnistuu. Silti tuo ohjelmaoppaan etätallennus antaa tuollaisen virheen.

Vastaa
0 tykkäystä

tapanisaarinen
Kommentaattori
Viestejä 26 kpl

4/50

Ovatko tallennuspalvelu ja "etätallennuspalvelu" samoja asioita? Tallennuspalvelu minulla on, mutta Etätallennuspalvelun tilausmahdollisuutta en ole mistään löytänyt.

Vastaa
0 tykkäystä

AnneAn
Telialainen
Viestejä 392 kpl

5/50

TeliaTV:n salasanalla kirjautuminen omille sivuille ei onnistu. Jos etätallennusta haluaa käyttää, tulee Telian sivuille kirjautua joko laajakaistan käyttäjätunnuksella, itse luomallasi Telia-tunnuksella, mobiilivarmenteella tai nettipankkitunnuksilla.

 

TeliaTV digiboksi laajakaistalla-tuotteen tallennuspalveluun kuuluu etätallennus. Pelkkään TeliaTV digiboksi-tuotteeseen etätallennus ei kuulu. Tarkistaisitko vielä liittymätiedoistasi kumpi palvelu sinulla on käytössäsi: TeliaTV digiboksi laajakaistalla vai TeliaTV digiboksi? 

Vastaa
0 tykkäystä

tapanisaarinen
Kommentaattori
Viestejä 26 kpl

6/50

Jos Telia-TV laajakaistalla jostain kumman syystä on eri palvelu kuin Telia-TV ja laajakaista, niin tuota kombinaatiopalvelua ei Telian sivuilta pysty tilaamaan. On täysin käsittämätöntä muutenkin, että on tuollainen rajoitus, jos jo kannan telialle tahaa palvelusta, gigaisesta kuidusta ja useammasta mobiililiittymästä. Kannattaisi hieman selkeyttää tuotevalikoimaa, jos meinaa saada jotain kaupaksi ja meinaa pitää asiakkaat. Ei tarvita kovin kummoista kilpailevaa palvelua, niin asiakkaat äänestävät aika äkkiä jaloillaan. Sen verran sekavat ja olemattomasti kehitetyt palvelut Telialla.

Vastaa

tapanisaarinen
Kommentaattori
Viestejä 26 kpl

7/50

Noista tunnuksista olen asiakaspalvelulla ja tällä foorumillakin yrittänyt selittää, että olen kokeillut molempia ja vain Telian tunnuksilla pääsee kirjautumaan. Kukaan ei vaan tunnu haluavan auttaa minua saamaan tuota salaperäistä tuotetta, joka vaaditaan Etätallennukseen.

Vastaa
0 tykkäystä

KaPetri
Telialainen
Viestejä 494 kpl

8/50

Etätallennus https://www.telia.fi/palvelu/ohjelmaopas sivustolla toimii vain jos sinulla on tilattu TeliaTV laajakaistalla. Eli toisin sanottuna IPTV tekniikalla tuotettu palvelu.

 

https://www.telia.fi/palvelu/ohjelmaopas sivustolle ei kuulu päästä kirjaantumaan TeliaTV palvelun tunnuksilla. Sivustolle kirjaudutaan Telia tunnuksella, verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sivuston tulisi herjata mikäli tilaamasi palvelu ei tue etätallennusta sivusrton kautta.

 

Palvelu on toistaiseksi näin jouduttu toteuttamaan koska tarjoamme TeliaTV palvelua kolmella eri tekniikalla ja alustalla.

Vastaa
0 tykkäystä

jarkko35
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 498 kpl

9/50

Aika jännä, kun esimerkiksi Elisa Viihteessä toistuvia tallennuksia voi asettaa suoraan digiboksin ohjelmaoppaasta. Mikä tässä on Telialle niin vaikeaa, että sama ei voisi toimia Telian digiboksin ohjelmaoppaan kautta? Tietysti Elisalla voi tehdä toistuvia tallennuksia myös puhelimen sovelluksen kautta. Näppärää, mutta ilmeisesti liian vaikeaa Telialle? Vastausta, kiitos!

Vastaa

tapanisaarinen
Kommentaattori
Viestejä 26 kpl

10/50

Teknisesti tuollaisessa toiminnossa ei ole mitään vaikeaa. Joku startup-yritys lisäisi tuollaisen toiminnon päivässä sekä webbiin, että mobiilin. Vaikuttaa lähinnä siltä, että koko Telia TV -palvelun kehitys on nollaprioriteetilla.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.