Kotiviihde boxin kautta mtv-katsomo, ruutu ja yle-areena?


Olisin kaipaamassa Soneran boxille nettiliittymää suoraan, jolla pääsisi mtv3-katsomoon, ruutu ja yle-areenan palveluihin. Eli suoraan pääsisi katsomaan näitä tallennuksia. Silloin pääsisi eroon tästä turhasta, jokaista kiusaavasta tallentamisesta verkkoboxille tai kovalevylle. Nythän asian voi vain kiertää katsomalla tietokoneen kautta, jonka sitten yhdistää tv:hen.

 

Olisko tällainen "selain" mahdollista valikkoon toteuttaa samaan tapaan kuin esim. Samsung smart-tv:ssä on tehty?


14 kommenttia

Kiitos palautteesta ja ideasta @Naamaparta!:)


 


Eli siis, kaipaat Viihteeseen Smart-tv -palveluille tyypillisiä sovelluksia erilaisiin kirjastoihin ja ohjelmapalveluihin.


 


Ei ole tiedossa, että olisi tulossa kyseistä. Viihteen ominaisuuksiin kuuluu juuri tuo tallennusmahdollisuus, jolloin ei erikseen tarvitse ohjelmia lähteä katsomaan muualta, vaan voi ne katsoa sitten kun haluaa. Viihteestä löytyy myös ohjelmakirjasto, josta osa ohjelmista löytyy. Maksukanavilla on myös omat kirjastonsa. :)


 


Välitin kuitenkin palautteesi tiedoksi eteenpäin. :)


 


Edit. Sen verran sain tarkennusta vielä, että kartoitamme tilannetta, mutta tällä hetkellä ei voida luvata. :)

@RaMaria


@RaMaria kirjoitti:
Viihteestä löytyy myös ohjelmakirjasto, josta osa ohjelmista löytyy.

 

Niinhän tuolta löytyy, mutta miksi ohjelmakirjastosta puuttuu nämä peruskanavat täysin?

Kyllä tuolta löytyy näitä tilattuja maksukanavia, mutta ei ei ylen, mtv:n, nelosen ja sub:in kanavia lainkaan.

Nämä jos lisätään ohjelmakirjastoon ja sieltä löytyisi kyseisten kanavien ohjelmat tallennettuna, niin homma olisikin kunnossa.

 

@Naamaparta Tässä varmaan suurin vaikuttava tekijä on peruskanavilla jo olemassa olevat omat ohjelmakirjastot. Veikkaisin, että jonkinlaisia oikeuksiin liittyviä juttuja tässäkin on taustalla.

@MiaSL

Niin... Sitähän mie jo tässä pyysinkin, että nämä kaikkien peruskanavien ohjelmakirjastot voisi tuoda tänne suoraan katsottavaksi. Silloin tämä "tallentaminen" ja sen muistaminen olisi tarpeetonta. Nyt Sonera Viihde palvelun kautta ei niitä siis näe, vaan joutuu aina tallentamaan näitä ohjelmia.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

@Naamaparta kirjoitti:

@MiaSL


Niin... Sitähän mie jo tässä pyysinkin, että nämä kaikkien peruskanavien ohjelmakirjastot voisi tuoda tänne suoraan katsottavaksi. Silloin tämä "tallentaminen" ja sen muistaminen olisi tarpeetonta. Nyt Sonera Viihde palvelun kautta ei niitä siis näe, vaan joutuu aina tallentamaan näitä ohjelmia.




Tuohan olisi varmasti käyttäjien kannalta kaikkein paras ja helpoin ratkaisu. Tällä hetkellä se ei kuitenkaan ole sopimusten puitteissa mahdollista. Tiedossa ei ole myöskään, että tilanne tulisi muuttumaan. Onneksi näitä ohjelmakirjastoja kuitenkin joistakin kanavista löytyy.

Elisalla oli viihteessään Yle Areena josta pystyi katsomaan osan ylen materiaalista. Harmi ettei Soneralla ole samaa...
Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +8

Kuten todettu, muiden operaattoreiden Viihde-bokseissa yleAreena on.

Onko Soneralla tulossa tilanteeseen korjausta?

Tällä hetkellä ei ole päivitystä asiaan, mutta tiedotetaan kyllä toki välittömästi jos tilanteeseen tulee muutosta. :)  

taitaa KAIKKI irtisanoa tän sonera "viihteen " ennen kuin MITÄÄN parannuksia tulossa. tää on aivan kivikautinen tsydeemi verrattuna elisa viihteeseen!!!!

 

Moi ! Voitko hieman tarkentaa millaisia puutteita Viihteessä mielestäsi on, niin välitän palautteen ehdottomasti eteenpäin. Viihdettä kehitetään jatkuvasti ja siihen onkin tulossa parannuksia lähikuukausien aikana. Näistä tiedotetaan tarkemmin sitten aikanaan.

-ei ole yle arena,katsomoa,ruutua netflixiä

-tallenteet säilyvät vain 90 vuorokautta

-tallennus muuttui maksulliseksi, vaikka se juurikin hehkuttamalla puhelinmarkkinointi / myyntikamppiksella kerrottiin olevan TOSI HYVÄ ILMAINEN TOIMINTO .tämä nyt ei ole varsinaisesti puute, hyvin suunniteltu rahastus kikka,propsit siitä!

-kaukosäätimen näppäintoiminnot aivan, noh, suolesta. ei ainakaan meidän perheessä opittu noiden miljoonan eri napin logiikkaa, käytetty härveliä yli vuosi. broidilla elisa viihde,mulla kesti tottua kaukosäätimen toimintoihin noin 15 minuuttia

-muutenkin toi koko ulkoasu rossa motorolan systeemissä(tarkotan siis tota telkkarinäkymää, valikot ym. TODELLA könöt ja -90 luku henkiset vrt elisaan.

-itseä ei kauheesti kiinnosta älypuhelimet tabletit ym härvelit, mut kyllähän tv käyttö nyt pitäs olla simppeliä ja vaivatonta. no, virhekoodeja puskee tää soneran värkki ainakin meidän taloudessa.

-ois tietty kiva et vois nauhotta kaikkia kanavia,esim nat geo ei pysty nauhottaa

-katoppa ilari ohjelmakirjastot sivua ja kerro käsi sydämmellä meille klaanilaisille onks se sun mielestä iha kupissa. frii kanavalta ois herkkua tarjolla. info on: elokuva:judy moody ja k... siis ei edes leffan koko nimi näy ja muu info puuttuu kokonaa ohjelmasta.

.toi motorola boxi toimii ihan jäätävällä viiveellä. kaikki toiminnot mitä kaukosäätimestä painaa , tapahtuu aika rassaavalla viiveellä.

-näähän ei mitkää sitten tietenkään ole mitään vikoja, vaan ainoastaan ominaisuuksia.eiks nii?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Kiitokset  palautteesta. Välitin koko viestin eteenpäin Viihteestä ja sen kehityksestä vastaavalle taholle. Palautteita ja ideoita tarvitaan jotta palvelu voi kehittyä!


 


Mitä tulee Nat Geo -kanavan tallennukseen niin se johtuu ihan puhtaasti sopimusteknisistä kiemuroista. Käsittääkseni tuota kanavaa ei ole mahdollista tallentaa muidenkaan operaattoreiden iptv palveluilla. Kyse ei siis ole Viihteen ominaisuuksista vaan sopimusasioista. Mutta toive tästäkin on toki laitettu eteenpäin :smileyhappy:

Elisalla nämä palvelut löytyy ja nyt uusin Sonera viihde palvelun kun on niin paljon parempi "myyjän sanoin" ja samaa tasoa kuin Elisa joten nuo Yle areena, Ruutu jne... ovat ihan peruskauraa !!!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@Juffeli64 kirjoitti:

Elisalla nämä palvelut löytyy ja nyt uusin Sonera viihde palvelun kun on niin paljon parempi "myyjän sanoin" ja samaa tasoa kuin Elisa joten nuo Yle areena, Ruutu jne... ovat ihan peruskauraa !!!




Itse olen käyttänyt paljon Chromecastia telkkarin kanssa. Se on toiminut todella hyvin mm. Yle Areenan yms. kanssa. Jotenkin myös tuntunut vakaammalta Sonera Viihde siitä kuin suoraan kännyllä tai tietokoneella.

Vastaa