Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
 • 5212 custom-general.kudos
 • 4591 custom-general.replies
 • 44 custom-general.solutions

Sonera Viihde Netissä ja mobiilissa, tilaaminen ja käyttöönotto

Sonera Viihteen Netti- ja mobiilipalvelu tuo telkkarin taskuusi ja tietokoneellesi. Voit katsoa telkkaria puhelimella, tabletilla ja tietokoneella, missä ja milloin tahansa! Voit siis katsoa lempisarjojasi tai leffoja missä haluat, sillä tv kulkee aina mukanasi. Viihteen Netti- ja mobiilipalvelu toimii Suomessa millä tahansa suomalaisella internetillä (kiinteä tai mobiilinetti), ei siis pelkästään Soneran internetillä.

 

Netti- ja mobiilipalvelun tunnukset ovat maksuttomat ja maksat vain tilaamastasi sisällöstä. Voit vuokrata vaikka pelkkiä leffoja etkä maksa mistään muusta kuin näistä leffojen vuokrauksista, muutama euro/leffa. Jos lisäät palveluun kanavapaketteja, niistä menee palvelun mukainen kuukausimaksu. Usein kanavapaketeista on myös erilaisia tarjouksia. Joidenkin kanavapakettien mukana tulee myös ohjelmakirjasto, niiden käyttö sisältyy aina ko. kanavapaketin hintaan. Ohjelmakirjaston ansiosta voit katsoa ohjelmia silloin se sinulle parhaiten sopii.

 

Mikä parhainta, jos sinulla on Sonera Viihde ja siinä yksi useampi kanavapaketti, saat useimmat niistä myös Netti- ja mobiilipalveluun ilman eri maksua (yhdelle tunnukselle). Tilatessasi Viihteen Netti- ja Mobiilipalvelua järjestelmä tunnistaa automaattisesti mitä kanavapaketteja sinulla on Sonera Viihteessä ja se tarjoaa niitä maksutta tähän Netti- ja mobiilipalveluun (jos ne paketit ovat saatavilla Netti- ja mobiilipalveluun).

 

Jos sinulla on Soneran Kaapeli TV ja siinä yksi tai useampi kanavapaketti, tilaa Sonera Viihteen Netti- ja mobiiliipalvelu sekä haluamasi kanavapaketit tämän ohjeen mukaisesti. Ota yhteyttä tilauksen jälkeen asiakaspalveluun jolloin saat kaapelissa olevat kanavapaketit Netti- ja mobiilipalveluun maksutta (jos ne paketit ovat saatavilla Netti- ja mobiilipalveluun).

 

Viihteen Netti- ja mobiilipalveluun voit luoda useita tunnuksia, esimerkiksi perheen vanhemmille ja lapsille omansa. Voit tilata jokaiselle tunnukselle omat kanavapaketit, tai jättää ne tilaamatta kokonaan jolloin niillä tunnuksilla voidaan katsoa pelkästään vuokraleffoja.

 

Tai, yhteen tunnukseen voit tilata kanavapaketteja ja toiseen ei ollenkaan, näin maksat vain tuosta ensimmäisestä tunnuksesta ja kun ollaan tarkkoja niin siinäkin maksat vain kanavapaketista. Tässä esimerkissä voit tehdä niin että toisen tunnuksen kautta katsotaan telkkaria esim. puhelimella ja toisen tunnuksen kautta katsotaan tabletilla samaan aikaan leffaa. Tämä on se etu useampia tunnuksia luotaessa.

 

Minulla itselläni on tämä palvelu ja koska minulla on Sonera Viihteessä Discoveryn kanavapaketit saan ne samat kanavat myös Netti- ja mobiilipalveluun maksutta. Katson usein Discoveryn ohjelmakirjastoja tabletillani, sängyssä lokoisasti makoillen 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja:

Sonera Viihde Netissä ja mobiilissa, lisätiedot ja tilaaminen

Usein kysytyt kysymykset

Sonera Viihteen Netti- ja mobiilipalvelun käyttäminen tietokoneella

 

Palvelu toimii myös tietokoneella osoitteessa http://www.soneraviihde.fi. Voit selata vaikka uusimpia vuokraleffoja ja katsoa sen tietokoneellasi tai tabletillasi.

 

Näin saat Viihteen Netti- ja mobiilipalvelun käyttöösi, kuvalliset ohjeet kohta kohdalta.

 

 1. Palvelun tilaus ja aktivointi sekä tunnuksien luominen
 2. Sovelluksen lataaminen puhelimeen tai tablettiin

 

 

 

 

1.JPG

 Pääset tilaamaan myös klikkaamalla tätä linkkiä --> linkki.

 

 

2.JPG

 

 

3.JPG

 

 

4.JPG

 

 

5.JPG

 (lisätietoja Sonera Tunnuksen luomisesta, tai tunnuksen/salasanan vaihtamisesta Ohjeissa ja Vinkeissä --> linkki)

 

 

6.JPG

 

 

7.JPG

 

 

8.jpg

 

 

9.JPG

 

 

10.JPG

 

 

11.JPG

 

 

12.JPG

 

 

 

13.JPG

 

 

14.JPG

 

 

15.JPG

 

 

 

16.JPG

 

 17.JPG

 

 

18.JPG

 

 

 19.JPG

 

 

 

 

20.JPG

 

 

21.JPG

 

 

22.JPG

 

 

Tero, Yhteisömanageri

Jos kommentti ratkaisi ongelmasi paina "Hyväksy ratkaisuksi" | Paina tykkää, jos pidit kommentista

Kuluttaja-asiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Yritysasiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Viat ja häiriöt 

 Telia 5G lähettiläät

Haluatko tietää ja oppia laitteista lisää 

42 vastausta
tomekl
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Morjens,

 

maaliskuun alusta on ollut käytössä Soneran kaapelikortti MTV Total -paketilla, ja sen myötä samat kanavat myös ilmaiseksi Viihde mobiilissa.

Tänään sain viestin, että kanavapakettiini on lisätty 3 maksutonta F1-kanavaa... noh, mobiili-Viihteestä on kuitenkin kanavat kadonneet. Kanavapakettini tilaus on mystisesti päättynyt Viihteen puolella.

Tämä on käynyt kerran aikaisemminkin, silloin sain viestin, että tilaukseni päättyy koska minulla "ei ole voimassa olevaa kaapelikortti-tilausta". Asiakaspalvelu kuitenkin vahvisti tämän olevan väärä tieto (Kaapelikorttini ja sen kanavat ovat näkyneet alusta asti, ja näkyvät edelleen), ja vakuutti ettei tuo paketti viihteestä mihinkään häviä...

 

Onkohan tämä joku yleinen ongelma, vai mikähän minun mobiili-Viihteen kanavapaketti-tilaustani vaivaa? Aina kun sen tilaan, se aktivoituu "toistaiseksi voimassa olevana"... mutta näyttää kuitenkin päättyvän reilun kuukauden päästä?

Eipä tuo nyt iso homma ole aktivoida sitä uudelleen, mutta pikkasen kyllä v**uttaa kun osuvat aina sellaiseen hetkeen kun olisi niille kanaville käyttöä...

 

t3uv0
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 4 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Terve.

Minulla on ennestään Soneran Netti L ja kaapelikortti.

En osaa oikein nähdä mitä Sonera viihde tuo minulle mitä minulla ei valmiiksi ole.

Nopeus on sama, kortille saa samat kanavapaketit, vuokraamot toimivat ja hbo/netflix yms toimivat ilman viihdettäkin. Auttakaa ymmärtämään

Kiitos

theodor

 

RaMaria
Ex-telialainen
Ex-telialainen
 • 483 custom-general.kudos
 • 1346 custom-general.replies
 • 100 custom-general.solutions


@t3uv0 kirjoitti:

Terve.

Minulla on ennestään Soneran Netti L ja kaapelikortti.

En osaa oikein nähdä mitä Sonera viihde tuo minulle mitä minulla ei valmiiksi ole.

Nopeus on sama, kortille saa samat kanavapaketit, vuokraamot toimivat ja hbo/netflix yms toimivat ilman viihdettäkin. Auttakaa ymmärtämään

Kiitos

theodor

 


Kyseessä mobooliviihde vai boksin kautta toimiva viihde? 🙂 

Itse mainitsisin eduiksi tallennusmahdollisuuden ehdottomasti. Lisäksi sekä mobiilista, että boksin kautta toimivasta viihteestä löytyvät ohjelmakirjastot, joissa on katsottavissa tilattujen kanavapakettien sisältöä. 

Paina peukkua jos tykkäsit vastauksesta!