Telia Play digiboksin uusi rauta DV8919 – kysy ja kommentoi täällä **ketju on lukittu kommenteilta**


Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +7

21184iA28A019B0D7B519F.jpg

Muokkaus 24.1.2024

Keskustelu on lukittu uusilta kommenteilta ja kysymyksiltä. Jos asiasi on kesken niin avaathan uuden aiheen, kiitos :)

Miksi keskustelu on lukittu? Lue täältä lisää.

 

Telia Play digiboksi uudistui. Nykyiset Arris-digiboksit säilyvät edelleen käytössä ja niidenkin kehitys jatkuu, mutta uusinta uutta on nyt boksi, joka kulkee lempinimellä DV8919.

DV8919 on Android TV -käyttöjärjestelmään pohjautuva digiboksi. Android-alusta mahdollistaa uudenlaisia ominaisuuksia ja aiempaa yhtenäisemmän käyttökokemuksen digiboksin, sovelluksen ja tv.telia.fi:n välillä.

 

Mitä uutta DV8919 tarjoaa käytännössä?

 

  • Sovelluksia! Digiboksille on esiasennettu useita suosikkisovelluksia, kuten Yle Areena, C More, MTV, Netflix, Youtube… Lisäksi digiboksille voi ladata Google Play Kaupasta lisää haluamiaan sovelluksia Google-tilin avulla.
  • Laaja kattaus katsottavaa: Kanavapaketeista löytyy samat vaihtoehdot kuin Telia Play digiboksi -palvelusta, esimerkiksi C Moren suositut kanavapaketit. Näet kaikki saatavilla olevat kanavapaketit kanavakartasta.
  • Uusi käyttöliittymä
  • Uusi pienempi kaukosäädin. Kaukosäätimessä on painike myös Google Assistant -ääniohjaukselle. Google Assistant ei tue Suomea, mutta sitä voi hyödyntää englanniksi. Äänikomentojen ystäville toiminnallisuus on varmasti hyödyllinen.
  • Digiboksi on todella pieni, vain 12 cm x 12 cm x 2,5 cm. Koska kaukosäädin toimii bluetoothilla niin voit halutessasi laittaa boxin kaappiin piiloon. Tai pitää sen esillä, mielestämme se on kyllä makeen näköinen boxi!
  • Vanhat Arris-maailmasta tutut ominaisuudet ovat tietenkin myös mukana, esimerkkeinä mainittakoon elokuvien vuokraus ja tallennuspalvelu.
  • Olette toivoneet, että tallenteita voisi selailla listanäkymässä ja tässä boxissa se on mahdollista 😉

 

Lisää uuden boxin ominaisuuksista

 

Rauta, käyttöjärjestelmä, sovellukset ja päivitykset

 

  • Prosessori, muisti ja Flash: Quad-core Cortex-A55 24000+ DMIPS, 3G RAM, 16G Flash 
  • Voit yhdistää digiboksin nettiin joko verkkokaapelilla tai wlanin avulla langattomasti. Boksi on Wi-Fi 6 sertifioitu.
  • Digiboksi tukee Dolby Soundia ja se ei tue Dolby Atmosta. Jos katseltavan ohjelman oletusääni kuitenkin on Dolby Atmos -ääni, ohjelman pitäisi automaattisesti kuulua vaihtoehtoisella ääniraidalla. Ohjelmasta/sovelluksesta riippuen tätä vaihtoehtoa ei kuitenkaan aina ole tarjolla.  
  • Digiboksi tukee HDMI-CEC-ominaisuutta ja digiboksin asetuksista saat sen halutessasi pois/päälle.
  • Digiboksin käyttöjärjestelmänä toimii Androidin versio 10 ja päivitämme sen uusiin versioihin tulevaisuudessa aina tarpeen mukaan 
    • Androidin turvapäivitykset tulevat boksille laiteohjelmistopäivityksien yhteydessä ja muut turvapäivitykset Telia TV:n päivitysten yhteydessä.
    • Android-käyttöjärjestelmän, Telia TV:n ja esiasennettujen sovellusten päivittäminen tapahtuu automaattisesti, eikä sinun tarvitse olla kirjautunut digiboksille Google-tilillä päivitysten saamiseksi.
    • Jos ohjelmisto- tai sovelluspäivitykset eivät jostain syystä toimisi, voit etsiä päivityksiä Asetukset-valikon kautta.
  •  Google-tili:
    • Voit käyttää Telia TV:tä sekä boksin esiasennettuja sovelluksia ilman, että kirjaudut digiboksille Google-tiliäsi käyttäen. 
    • Jos haluat ladata boksille myös muita sovelluksia Google Play -kaupasta, sinun pitää kirjautua Google-tiliäsi käyttäen tai rekisteröityä Google-käyttäjäksi. Google Play -kaupasta ladatut sovellukset päivittyvät asetustesi mukaisesti, joten suosittelen, että laitat sovellusten automaattiset päivitykset päälle. Näin sinun ei tarvitse erikseen hakea päivityksiä, vaan boksissa on aina automaattisesti sovellusten uusimmat versiot.

 

 

Kuvanlaatu

 

  • Muistathan, että kuvalaatu riippuu digiboksin lisäksi televisiosi ominaisuuksista sekä käyttämäsi netistä ja sen nopeudesta.
    • Telkkarin pitää olla HD/UHD-yhteensopiva.
    • Tarvitset noin 7mbit/s-nopeudella toimivan netin HD-kanavien toistoa varten. Paras saatavilla oleva kuvanlaatu edellyttää noin 15mbit/s tai suurempaa nopeutta. 
    • UHD-kanavien toistoon tarvitset noin 18mbit/s-nopeuden, mutta nopeutta olisi hyvä olla 25mbit/s tai enemmän.
    • Jos netin nopeus vaihtelee, myös ohjelman kuvanlaatu vaihtelee. Tämä koskee erityisesti mobiilitekniikalla (4G, 5G) toteutettuja yhteyksiä, joissa nopeuden vaihtelut ovat tyypillisiä. 
  • Sovelluksissa, esimerkiksi suoratoistopalveluissa kuten Netflix ja C More, kuvanlaatu riippuu boksin, netin ja telkkarin ominaisuuksien lisäksi myös sovelluksen itsensä tarjoamasta kuvanlaadusta.

  • Perustelevisiokanavista lähes kaikki kanavat ovat HD-laatua (720p50, jotkin kanavat 1080p50). Kanavakartoissamme ei ole HD-merkintää peruskanavien kohdalla. 

  • Kaikilla kanavilla ei ole tarjolla HD-laatua, joten nämä näkyvät matalampilaatuisina käytetystä tekniikasta riippumatta:  
    • Peruskanavista TV7, TV7 Himlen ja France 24 eivät ole HD-laatuisia  
    • Maksukanavista jotkin lastenkanavista, SF-kanalen, V-Film Family, V Sport live 1-5, Venäjän kanavat, MTV00, BBC World, CNN ja Al Jazeera eivät ole HD-laatuisia 
  • Liiga UHD on tällä hetkellä ainoa tarjolla oleva UHD-kanavamme.
  • Antennitelkkariin verrattuna uuden digiboksin peruskanavien kuvanlaatu on suunnilleen samaa kuin antenniverkon HD-laatu, ja parempaa kuin antenniverkon SD-laatu.  
  • Kaapeli-TV- ja Telia TV digiboksi laajakaistalla -palveluihin verrattuna kuvanlaatu on heikompaa. Näissä palveluissa resoluutio on 1080i50, mutta tätä lomitettua kuvaa Telia TV digiboksi -palvelu ei tue.  
  • DV8919:n ja Arris 5305:n kuvanlaatu on sama. Kuvanlaatu riippuu palvelusta, kuten yllä mainitsin.  

 

 

Löydät tietoa tämän digiboksin ohjelmistopäivityksistä täältä.

Kerro mikä sinun mielestäsi kuulostaa parhaalta ominaisuudelta, ja mitä haluaisit nähdä DV8919-boksilla seuraavaksi?


Aihe on suljettu kommenteilta.

1056 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

@Zipriina  kirjoitti:

Joo, sitä on tullut tässä harrastettua tuon boxin saavuttua 🙄> Toivoisin vain, että se toimisi normaalisti, eikä tarvis joka päivä tänne valittaa ?


Minäkin sitä aluksi tein paljon. Mutta en tiedä miksi ei enää tarvitse. Laitoin boksin kesäkuussa. 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +5

Joo. Aloita ohjelma alusta - toimintoa tuli käytettyä edellisellä pyöreän pöydän - boksilla.

Nyt uusi matolaatikko vaatii, että oppii löytämään ohjelmat, aukaisemaan ohjelmaan, painamaan tallenna ohjelma, ja vasta sitten matolaatikon kanssa voi aloittaa ohjelman alusta.

Oikein ihmetyttää mistä maasta moisen matolaatikon koodaajat ovat peräisin? VHS, cd, dvd, blue Ray, yms ajat heiltä on ainakin jäänyt välistä jos esittelevät tätä tuotetta ylpeänä. Android-Herranen aika. Niin iloisena Joonas-aspa minulle tätä hehkutti,ja päästi varmaan hersyvän naurun puhelun päätyttyä, että taas saatiin joku mukaan joukkokärsinnän ja kellunnan pariin.

Metrin kuoppa, bensaa perään ja uudestaan maat päälle. Ainoa oikea tapa kohdella tuota matolaatikkoa. 

Ei ole kyllä ennen ollut näin hankalaa TV:n katsominen.

Käyttäjätaso 1

@Zipriina  kirjoitti:

Kyllä taas ärsyttää, kun ei voi edes kanavia selailla...Mikä tämä homma on että pitää tallentaa ja sitten vasta voi kattoa ohjelmia?  




Käytätkö Telia TV digiboksia toisen operaattorin nettiyhteydellä? Tämä siis selittäisi kyseisen asian. Eli jos käytössäsi on tallennuspalvelu ja toisen palveluntarjoajan nettiyhteys, osa peruskanavista vaatii Tallenna ja katso -toiminnon käyttämistä, jotta näitä kanavia voi katsoa. Jos taas käytät mitä tahansa meidän nettiyhteyttä digiboksissasi, ovat kaikki peruskanavat katseltavissasi, riippumatta siitä onko käytössäsi tallennuspalvelua vai ei.

No en käytä. Mulla on 3 Telian puhelinliittymää ja 2 laajakaistaliittymää, maksan myös tyttäreni liittymät. Olen ollut Telian asiakas yli 30 vuotta. Pitää vissiin alkaa vaihtamaan, kun ei tämä enää toimi.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +11

Valitsin Katso alusta-toiminnon MTV3:n ohjelman kohdalla. Lopetin kuitenkin toiston eli poistin tallennuksen. Nyt kun menee Tallennukset-kohtaan, ja sieltä valitsee Jatka katsomista-kohdan, niin siellä näkyy kesken jäänyt tallennus, jota ei kuitenkaan voi lainkaan katsoa tai poistaa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

@Tomppa_1  kirjoitti:

Valitsin Katso alusta-toiminnon MTV3:n ohjelman kohdalla. Lopetin kuitenkin toiston eli poistin tallennuksen. Nyt kun menee Tallennukset-kohtaan, ja sieltä valitsee Jatka katsomista-kohdan, niin siellä näkyy kesken jäänyt tallennus, jota ei kuitenkaan voi lainkaan katsoa tai poistaa.


Mulla on siinä kohtaa n 10 tallennosta mitä ei voi poistaa eikä katsoa. Mutta asian on ilmoitettu olevan korjauksessa.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +5

Pitääkö tehdä kansalaisaloite uudesta tv luvasta että voi anoa vapautuksen siitä. Tvtä ei enää paljoa katsele. Telia android boksin valikkoja kyllä. 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

@Zipriina  kirjoitti:

No en käytä. Mulla on 3 Telian puhelinliittymää ja 2 laajakaistaliittymää, maksan myös tyttäreni liittymät. Olen ollut Telian asiakas yli 30 vuotta. Pitää vissiin alkaa vaihtamaan, kun ei tämä enää toimi.




Tällä hetkellä on muutamakin seikka joka voi vaikuttaa tuohon että digiboksi virheellisesti vaatii tallennusta kanavien katseluun, vaikka käytössä olisikin meidän nettiyhteys. Ensinnäkin, haluan varmistaa käytäthän digiboksia langattomalla verkkoyhteydellä, etkä verkkokaapelilla yhdistettynä? Toistaiseksi suosittelemme digiboksin käyttöä pelkästään Wifi -yhteydellä, häiriön vuoksi. Ohjelmaoppaan näkymä voi myös toistaiseksi vaikuttaa tähän, ja häiriötiedotteeltamme löydät toimintaohjeet oikean näkymän valitsemiseksi. Häiriötä ilmetessä on myös hyvä irroittaa digiboksin virtajohto seinästä noin 10-20 sekunniksi ja kytkeä sitten takaisin.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

@Tomppa_1  kirjoitti:

Valitsin Katso alusta-toiminnon MTV3:n ohjelman kohdalla. Lopetin kuitenkin toiston eli poistin tallennuksen. Nyt kun menee Tallennukset-kohtaan, ja sieltä valitsee Jatka katsomista-kohdan, niin siellä näkyy kesken jäänyt tallennus, jota ei kuitenkaan voi lainkaan katsoa tai poistaa.




Jatka katselua -luettelossa kun painat kaukosäätimen OK -näppäintä pitkään pohjassa, niin aukeaa valikko jossa valinnat "Jatka katselua", "Lisätietoja" sekä "Poista Jatka katselua -luettelosta". Saatko valikon auki, muttet pääse katsomaan tai poistamaan tallennusta? Saatko jonkin herjan vai eikö mitään tapahdu?

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +11

@VeraEk  kirjoitti:

@Tomppa_1  kirjoitti:

Valitsin Katso alusta-toiminnon MTV3:n ohjelman kohdalla. Lopetin kuitenkin toiston eli poistin tallennuksen. Nyt kun menee Tallennukset-kohtaan, ja sieltä valitsee Jatka katsomista-kohdan, niin siellä näkyy kesken jäänyt tallennus, jota ei kuitenkaan voi lainkaan katsoa tai poistaa.


Jatka katselua -luettelossa kun painat kaukosäätimen OK -näppäintä pitkään pohjassa, niin aukeaa valikko jossa valinnat "Jatka katselua", "Lisätietoja" sekä "Poista Jatka katselua -luettelosta". Saatko valikon auki, muttet pääse katsomaan tai poistamaan tallennusta? Saatko jonkin herjan vai eikö mitään tapahdu?


Valikko kyllä aukeaa pitkästä OK-näppäimen painamisesta, mutta katsomisen tai poistamisen painamisen jälkeen ei tapahdu mitään.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

@VeraEk  kirjoitti:

 


Jatka katselua -luettelossa kun painat kaukosäätimen OK -näppäintä pitkään pohjassa, niin aukeaa valikko jossa valinnat "Jatka katselua", "Lisätietoja" sekä "Poista Jatka katselua -luettelosta". Saatko valikon auki, muttet pääse katsomaan tai poistamaan tallennusta? Saatko jonkin herjan vai eikö mitään tapahdu?


 Minä pystyn katsomaan tallennokset mutta osa niistä jää tähän tallennoksen "poistamisen" jälkeen. Enää ei voi katsoa eikä poistaa. Päivämäärä muuttuu aina tuohon samaan. Olisiko tämä sama asia kuin @Tomppa_1  :lla?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

@Tomppa_1  kirjoitti:


@VeraEk  kirjoitti:


@Tomppa_1  kirjoitti:

Valitsin Katso alusta-toiminnon MTV3:n ohjelman kohdalla. Lopetin kuitenkin toiston eli poistin tallennuksen. Nyt kun menee Tallennukset-kohtaan, ja sieltä valitsee Jatka katsomista-kohdan, niin siellä näkyy kesken jäänyt tallennus, jota ei kuitenkaan voi lainkaan katsoa tai poistaa.




Jatka katselua -luettelossa kun painat kaukosäätimen OK -näppäintä pitkään pohjassa, niin aukeaa valikko jossa valinnat "Jatka katselua", "Lisätietoja" sekä "Poista Jatka katselua -luettelosta". Saatko valikon auki, muttet pääse katsomaan tai poistamaan tallennusta? Saatko jonkin herjan vai eikö mitään tapahdu?




Valikko kyllä aukeaa pitkästä OK-näppäimen painamisesta, mutta katsomisen tai poistamisen painamisen jälkeen ei tapahdu mitään.




Okei, kiitos nopeasta vastauksesta! Tuossa tapauksessa häiriö liittyy todennäköisesti juurikin selvityksessä olevaan häiriöön ohjelmaopasta ja epäonnistuneita tallennuksia koskien. Jos et ole vielä käynnistänyt digiboksia uudelleen valikon kautta, suosittelen että teet sen ensi alkuun. Valitse Asetukset - Järjestelmän asetukset - Laitteen asetukset, ja alimpana oleva Käynnistä uudelleen. 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

@Hannele2022  kirjoitti:


@VeraEk  kirjoitti:


 




Jatka katselua -luettelossa kun painat kaukosäätimen OK -näppäintä pitkään pohjassa, niin aukeaa valikko jossa valinnat "Jatka katselua", "Lisätietoja" sekä "Poista Jatka katselua -luettelosta". Saatko valikon auki, muttet pääse katsomaan tai poistamaan tallennusta? Saatko jonkin herjan vai eikö mitään tapahdu?





 Minä pystyn katsomaan tallennokset mutta osa niistä jää tähän tallennoksen "poistamisen" jälkeen. Enää ei voi katsoa eikä poistaa. Päivämäärä muuttuu aina tuohon samaan. Olisiko tämä sama asia kuin @Tomppa_1  :lla?




Okei, eli olet jo käynyt poistamassa tallennoksen mutta se näkyy edelleen Jatka katsomista -listauksessa, eikä sitä voi sen jälkeen enää katsoa tai poistaa? Jos nyt ymmärsin oikein, niin kyseessä on todennäköisesti juurikin samankaltainen tilanne kuin @Tomppa_1:lla. Suosittelen että sinäkin käynnistät digiboksin uudelleen valikon kautta, jos et ole ehtinyt sitä jo tekemään! Eli Asetukset - Järjestelmän asetukset - Laitteen asetukset - Käynnistä uudelleen. 😁>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

@VeraEk  kirjoitti:

@Hannele2022  kirjoitti:

@VeraEk  kirjoitti:

 


Jatka katselua -luettelossa kun painat kaukosäätimen OK -näppäintä pitkään pohjassa, niin aukeaa valikko jossa valinnat "Jatka katselua", "Lisätietoja" sekä "Poista Jatka katselua -luettelosta". Saatko valikon auki, muttet pääse katsomaan tai poistamaan tallennusta? Saatko jonkin herjan vai eikö mitään tapahdu?


 Minä pystyn katsomaan tallennokset mutta osa niistä jää tähän tallennoksen "poistamisen" jälkeen. Enää ei voi katsoa eikä poistaa. Päivämäärä muuttuu aina tuohon samaan. Olisiko tämä sama asia kuin @Tomppa_1  :lla?


Okei, eli olet jo käynyt poistamassa tallennoksen mutta se näkyy edelleen Jatka katsomista -listauksessa, eikä sitä voi sen jälkeen enää katsoa tai poistaa? Jos nyt ymmärsin oikein, niin kyseessä on todennäköisesti juurikin samankaltainen tilanne kuin @Tomppa_1:lla. Suosittelen että sinäkin käynnistät digiboksin uudelleen valikon kautta, jos et ole ehtinyt sitä jo tekemään! Eli Asetukset - Järjestelmän asetukset - Laitteen asetukset - Käynnistä uudelleen. 😁>


Eikö saman asian aja, kun poistaa töpselin seinästä? Sitä aina joskus pitää tehdä.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

@Hannele2022  kirjoitti:


@VeraEk  kirjoitti:


@Hannele2022  kirjoitti:


@VeraEk  kirjoitti:


 




Jatka katselua -luettelossa kun painat kaukosäätimen OK -näppäintä pitkään pohjassa, niin aukeaa valikko jossa valinnat "Jatka katselua", "Lisätietoja" sekä "Poista Jatka katselua -luettelosta". Saatko valikon auki, muttet pääse katsomaan tai poistamaan tallennusta? Saatko jonkin herjan vai eikö mitään tapahdu?





 Minä pystyn katsomaan tallennokset mutta osa niistä jää tähän tallennoksen "poistamisen" jälkeen. Enää ei voi katsoa eikä poistaa. Päivämäärä muuttuu aina tuohon samaan. Olisiko tämä sama asia kuin @Tomppa_1  :lla?




Okei, eli olet jo käynyt poistamassa tallennoksen mutta se näkyy edelleen Jatka katsomista -listauksessa, eikä sitä voi sen jälkeen enää katsoa tai poistaa? Jos nyt ymmärsin oikein, niin kyseessä on todennäköisesti juurikin samankaltainen tilanne kuin @Tomppa_1:lla. Suosittelen että sinäkin käynnistät digiboksin uudelleen valikon kautta, jos et ole ehtinyt sitä jo tekemään! Eli Asetukset - Järjestelmän asetukset - Laitteen asetukset - Käynnistä uudelleen. 😁>




Eikö saman asian aja, kun poistaa töpselin seinästä? Sitä aina joskus pitää tehdä.




Asetuksista uudelleenkäynnistämällä ohjelmisto sammuu täysin ja käynnistyy uudelleen oikein, ja sitä suositellaan siksi ajoittain tekemään. Pienen häikän esiintyessä voi kuitenkin suotta käyttää myös virtajohtoa irti hetken aikaa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

@VeraEk  kirjoitti:

@Hannele2022  kirjoitti:

@VeraEk  kirjoitti:

@Hannele2022  kirjoitti:

@VeraEk  kirjoitti:

 


Jatka katselua -luettelossa kun painat kaukosäätimen OK -näppäintä pitkään pohjassa, niin aukeaa valikko jossa valinnat "Jatka katselua", "Lisätietoja" sekä "Poista Jatka katselua -luettelosta". Saatko valikon auki, muttet pääse katsomaan tai poistamaan tallennusta? Saatko jonkin herjan vai eikö mitään tapahdu?


 Minä pystyn katsomaan tallennokset mutta osa niistä jää tähän tallennoksen "poistamisen" jälkeen. Enää ei voi katsoa eikä poistaa. Päivämäärä muuttuu aina tuohon samaan. Olisiko tämä sama asia kuin @Tomppa_1  :lla?


Okei, eli olet jo käynyt poistamassa tallennoksen mutta se näkyy edelleen Jatka katsomista -listauksessa, eikä sitä voi sen jälkeen enää katsoa tai poistaa? Jos nyt ymmärsin oikein, niin kyseessä on todennäköisesti juurikin samankaltainen tilanne kuin @Tomppa_1:lla. Suosittelen että sinäkin käynnistät digiboksin uudelleen valikon kautta, jos et ole ehtinyt sitä jo tekemään! Eli Asetukset - Järjestelmän asetukset - Laitteen asetukset - Käynnistä uudelleen. 😁>


Eikö saman asian aja, kun poistaa töpselin seinästä? Sitä aina joskus pitää tehdä.


Asetuksista uudelleenkäynnistämällä ohjelmisto sammuu täysin ja käynnistyy uudelleen oikein, ja sitä suositellaan siksi ajoittain tekemään. Pienen häikän esiintyessä voi kuitenkin suotta käyttää myös virtajohtoa irti hetken aikaa.


Käynnistin asetusten kautta uudelleen, mutta ei sillä ollut mitään merkitystä noihin juuttuneisiin ohjelmiin. Jos ei sitten vaikuta siihen, että niitä ei ehkä tulisi lisää.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

@Hannele2022  kirjoitti:


@VeraEk  kirjoitti:


@Hannele2022  kirjoitti:


@VeraEk  kirjoitti:


@Hannele2022  kirjoitti:


@VeraEk  kirjoitti:


 




Jatka katselua -luettelossa kun painat kaukosäätimen OK -näppäintä pitkään pohjassa, niin aukeaa valikko jossa valinnat "Jatka katselua", "Lisätietoja" sekä "Poista Jatka katselua -luettelosta". Saatko valikon auki, muttet pääse katsomaan tai poistamaan tallennusta? Saatko jonkin herjan vai eikö mitään tapahdu?





 Minä pystyn katsomaan tallennokset mutta osa niistä jää tähän tallennoksen "poistamisen" jälkeen. Enää ei voi katsoa eikä poistaa. Päivämäärä muuttuu aina tuohon samaan. Olisiko tämä sama asia kuin @Tomppa_1  :lla?




Okei, eli olet jo käynyt poistamassa tallennoksen mutta se näkyy edelleen Jatka katsomista -listauksessa, eikä sitä voi sen jälkeen enää katsoa tai poistaa? Jos nyt ymmärsin oikein, niin kyseessä on todennäköisesti juurikin samankaltainen tilanne kuin @Tomppa_1:lla. Suosittelen että sinäkin käynnistät digiboksin uudelleen valikon kautta, jos et ole ehtinyt sitä jo tekemään! Eli Asetukset - Järjestelmän asetukset - Laitteen asetukset - Käynnistä uudelleen. 😁>




Eikö saman asian aja, kun poistaa töpselin seinästä? Sitä aina joskus pitää tehdä.




Asetuksista uudelleenkäynnistämällä ohjelmisto sammuu täysin ja käynnistyy uudelleen oikein, ja sitä suositellaan siksi ajoittain tekemään. Pienen häikän esiintyessä voi kuitenkin suotta käyttää myös virtajohtoa irti hetken aikaa.




Käynnistin asetusten kautta uudelleen, mutta ei sillä ollut mitään merkitystä noihin juuttuneisiin ohjelmiin. Jos ei sitten vaikuta siihen, että niitä ei ehkä tulisi lisää.




Tuo uudelleenkäynnistys valikon kautta on siitä huolimatta hyvä tehdä aika ajoin, niin ohjelmisto sammuu ja käynnistyy uudelleen kunnolla. Selvitämme parhaillaan tämän häiriön syytä, ja saadaan toivottavasti pian korjattua! 

Tallennukset valikosta jos haluan katsoa vielä parhaillaan livenä tulevaa ohjelmaa, niin tallennus alkaa siitä live tilanteesta mikä parhaillaan on tv:ssa menossa. Eli mun on kelattava se tallennus alkuun, siis mitä ihmettä, onko tämäkin tän boxin joku uusi ja hieno ominaisuus? 🤔>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

@Sansu  kirjoitti:

Tallennukset valikosta jos haluan katsoa vielä parhaillaan livenä tulevaa ohjelmaa, niin tallennus alkaa siitä live tilanteesta mikä parhaillaan on tv:ssa menossa. Eli mun on kelattava se tallennus alkuun, siis mitä ihmettä, onko tämäkin tän boxin joku uusi ja hieno ominaisuus? 🤔>


Tuohon minäkin tahtoisin muutoksen. 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +5

Käsi ylös täältä. Minulta puuttuu tuo "ominaisuus". Toivoa siis on. Kuitenkin aikaisempien viestien perusteella voi päätellä että kahta samanlaista viinipulloa ei tästä firmasta saa,tasalaatuisuus 😆>

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +11

@Sansu  kirjoitti:

Tallennukset valikosta jos haluan katsoa vielä parhaillaan livenä tulevaa ohjelmaa, niin tallennus alkaa siitä live tilanteesta mikä parhaillaan on tv:ssa menossa. Eli mun on kelattava se tallennus alkuun, siis mitä ihmettä, onko tämäkin tän boxin joku uusi ja hieno ominaisuus? 🤔>


Näin toimii: Mene ohjelmaoppaassa live-ohjelman kohdalle, ja paina OK-näppäintä, ja valitse Tallenna tämä jakso. Paina tämän jälkeen toistamiseen OK-näppäintä, ja valitse Katso alusta.


@Kyreasser  kirjoitti:

Käsi ylös täältä. Minulta puuttuu tuo "ominaisuus". Toivoa siis on. Kuitenkin aikaisempien viestien perusteella voi päätellä että kahta samanlaista viinipulloa ei tästä firmasta saa,tasalaatuisuus 😆>


Ei voi olla todellista. Kertokaa joku onko tässä oikeasti mitään hyvää verrattuna siihen pyöreään boxiin? Itselle ei näin viikon kokeilulla tule muuta

mieleen kuin chromecast. Kaikki muu on kyllä paljon huonommin. Ja nimen omaan tv:n katselussa, sillä nimellähän tätä telia myykin (Telia tv)  miten on mahdollista että vanhasta sössitty lähes kaikki?


@Tomppa_1  kirjoitti:

@Sansu  kirjoitti:

Tallennukset valikosta jos haluan katsoa vielä parhaillaan livenä tulevaa ohjelmaa, niin tallennus alkaa siitä live tilanteesta mikä parhaillaan on tv:ssa menossa. Eli mun on kelattava se tallennus alkuun, siis mitä ihmettä, onko tämäkin tän boxin joku uusi ja hieno ominaisuus? 🤔>


Näin toimii: Mene ohjelmaoppaassa live-ohjelman kohdalle, ja paina OK-näppäintä, ja valitse Tallenna tämä jakso. Paina tämän jälkeen toistamiseen OK-näppäintä, ja valitse Katso alusta.


Eli tässäkin on pelkästään heikennystä aiempaan, jos se tallennus on vartavasten tallennukset kansiossa, niin pitäisihän sen nyt ihan oikeasti sieltäkin toimia ilman useampaa näppäinyhdistelmää.  Tuossa boxin esittelytekstissä mainostatte että sen saa vaikka kaappiin piiloon, niin siinä olette oikeassa, sinne se kuuluukin mutta ilman virtoja.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Aloin katsomaan tallennosta (kuten aina ennenkin) Mainoksia tuli, kuten aina kolmoselta ennen ohjelmaa. Kelaan eteenpäin 6 klikkausta, mainoksia. Uudelleen 6 klikkausta  (siis yksi klikkaus 10 sekuntia eteenpäin) ja mainoksia. Toistan vielä muutaman kerran. Mutta mainokset jatkuvat. Vaikka on suosittu ohjelma, niin ei voi olla mainoksia noin paljon. Mietin hetken aikaa.. 

Sitten hoksin. Ohjelman tallennos on vielä menossa ja olen tallennoksen lopussa. Vaikka TIESIN, että tallennettava ohjelma alkaa tallennus kohdasta, niin aina lankean tuohon samaan ansaan, jos on juuri mainokset menossa. Kelaan siis ohjelman alkuun.