Viihdepaketti pätkii ja nykii

  • 27 February 2016
  • 2 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Olenpa nyt pidemmän aikaa seurannut, miten käyttö kehittyy kaikkien remonttien ja korjaustöiden kautta. Ei kehity. Onko Mikkeli vielä sen verran takapajula, ettei nettiä ja viihdettä saa toimimaan? Sonera viihde paketin netti pätkii pitkin päivää ihan päivittäin. Lisäksi viihdepaketille nykyään ainoa syy, miksi pidän on hd-kanavat (ylet maikkari nelonen ja fox) ja näiden lähetyksen pysäyttäminen ja jatkaminen hieman myöhemmin. Mutta jos kuvan pysäyttää, nykii lähetys jatkettaessa enemmänkin takuuvarmasti..

2 kommenttia

Kyllä Mikkelissä Viihteen ja netin pitäisi toimia siinä missä muuallakin. Jos olet tarkistanut että modeemin puhelinjohto on kunnossa eikä liian pitkä (max. 2 metriä) ja tehnyt modeemille resetoinnin tai ainakin buutin, jätä vikailmoitus Omilta Sivuilta niin selvitetään asiaa tarkemmin. Voit olla yhteydessä myös suoraan vikapalveluun numerossa 0206 90101.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +7

Mikkelin miehiä minäkin.Mulla oli samoja joskus viime vuonna,resetoinnit autto.Nyt näin viime aikoina ei oo mulla ainakaa ollu mitään pätkimisiä.Tosta takapajulasta senverran,et kaipailisin vähä lisää noita megoja,nyt käytössä 20 vai 24kö se lienee mut enempää ei saa..ainakaa tähän osoitteeseen.

Vastaa