Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65038
Kirjoituksia 176741

discovery ei näyHighlighted

discovery ei näy

Kommentaattori
Viestejä 59 kpl

discovery ei näy

1/248

on vaan ruutu missä lukee kanava pois soneran jakelusta.?

montakohan päivää menee että discoveryn kanavat taas näkyy

sama homma animal planetin kohdalla ja eurosport

Vastaa
0 tykkäystä
247 vastausta
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

41/248

Joo, heikkoa toimintaa Soneralta. Meillä kans oli tuo Discovery se suosikkikanava.

Asiakas tietysti äänestää jaloillaan. Hommasin tänään jo Maxivisionin digiboxin 150€.

Nettiliittymä pitäis olla tuon kanssa miel. yli 10Mb.

Kuukauden saa kattoa ilmatteeksi kanavia (Discovery mukana.).

Paikallinen valokuituoperaattori toimittaa liittymän kesällä ja samalla lähtee Soneran ADSL-liittymä

irti.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

42/248

Maltti maltti, sitä jankataan !!!

 

Maksakaa mitä pyydetään niin alkaa ne kanavat taas näkymään!!

Tuskin on muusta kiinni nekään neuvottelut.

Asiakkaita kusette silmään tällä hommalla.

Vastaa
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

43/248
Samaa mieltä kuin edelliset. Juuri ne kanavat joita paljon katselen eivät nyt näy. Ja kyllä, isot laskut on maksettu ja siitä kyllä tuli moneen kertaan ilmoitusta että laskutus muuttuu!!! Tästä ei mitään, tänään ylläripylläri ettei kanavat näy.
Todella huonoa palvelua. Hyvityksiä saatava.
Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

44/248

@libizz kirjoitti:

Kaikkein järkyttävintä tässä koko fiaskossa ei suinkaan ole se, että ne lempikanavat on sieltä poistuneet, vaan se miten tämä on viestitty asiakkaille. Aivan käsittämätöntä, että asiakaslähtöisenä yrityksenä itseään mainostavan firman asiakkaina, tästä saadaan ensimmäisen kerran tieto vasta kun kanavia aletaan katsomaan. Ei asiakaslähtöisyys tarkoita sitä, että ollaan asiakaslähtöisiä silloin kun se itselleen parhaiten sopii. Onhan se kiva heitellä tarjouksia ja kuulla mukavaa palautetta, mutta jurii tällaisissa tilanteissa se todellinen asiakaslähtöisyys mitataan. Ja nyt ollaan menty kyllä niin vihkoon koko asian kanssa ja asiakasviestintä on aivan surkealla tasolla. 

 

Yrittäkää nyt hyvänen aika ymmärtää, että se rahallinen vahinko teille yrityksenä on paljon pienempi, mikäli ongelmia osataan ennakoida ja tiedotetaan näistä asiakkaille ajoissa. Olisi vienyt varmaan asiakasta kohden 5min yksittäisen palveluneuvojan työaikaa se, että asiasta oltaisiin ilmoitettu ja tarjottu niitä vaihtehtoisia kanavia ENNEN kuin näin tapahtuu. Toki sitä kuraa olisi niskaan tullut, mutta ei läheskään näin paljon. Vaikka nämä "neuvottelut" olisivatkin olleet vielä "auki" tähän päivään saakka (mitä en todellakaan usko), niin ei olisi maksanut paljoa vaivaa kertoa, että tällainen tilanne on meneillään ja kanavat saattavat poistua.

 

Kovin mielellään myyntipalvelusta kuitenkin myivät Mixin minulle noin pari viikkoa sitten. En toki syytä heitä, koska todennäköisesti heitä ei oltu informoitu. Tämä taas kielii siitä kuinka surkeaa on myös yrityksen sisäinen viestintä johdon, laadun ja myynnin välillä.

 

Taisivat Eurosportilla ja Discoverylla suuttua, kun veitte liikaa välistä... Kyyt.

 

Maksan seuraavan laskuni silleinä.


Todella hyvin sanottu !!

Tiedotteet tosiaan Soneralta tulee sitten, jos tulee edes, kun on jo ehtinyt vikaa ihmetellä  itse pitkän aikaa ja selvittää ties mistä että missä vika.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

45/248

muistakaa että : "heja sverige!"

tässä ******* nyt lahjakkaasti sbsdiscovery ja teliasurinan diilit.

ruotsissa sama homma.

hyvin vedetty.

 

 

 

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 13 kpl

46/248

Sonera se vaan kairaa maksavaa aasiakasta ahteriin.

 

Discoveryn takia itsellä ollut kaapelikortti vaikka löytyy myös sonera viihde. Kaapelikortti siksi, kun se sentään on toiminut luotettavasti.

 

Tiistaina 31.3 olin yhteydessä soneraan muissa asioissa ja samalla saivat myytyä 6kk määräaikaisuuden Mix M pakettiin joka mulla oli toistaiseksi voimassa olevana. Sai sen 1kk ilmaiseksi.

Eipä paljoa puhuttu discoveryn loppumisesta. Ihme on, jos ei ollut tietoa discoveryn kohtalosta jo tuossa vaiheessa.

 

Huomenna onkin hyvä päivä poiketa sonera kaupassa ja irtisanoa kanavapaketti ja kanavakortti.

 

Pitäkööt sonera tunkkinsa.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

47/248

Näin on. Onneksi on vaihtoehtoja. Vaikkakin ne ovat osittain päällekkäisiä, mutta joskus siitä on hyötyä. Niinkuin nyt.

 

Minullakin on ollut Soneran kaapelin kautta Eurosportit sun muut. Kanavia poistuu, mutta toivotaan, että korvaavaa tulee tilalle. Tai sitten niitä hinnanalennuksia.

 

Vaihtoehtona on sitten satelliitin puolelta Canal Digitalin tarjonta. Se on hoitanut sopimuksensa toimittajiin ja Eurosport-, Discovery-, Animal Planet-kanavat ja monet muut näkyvät HD laadulla edelleen.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 30 kpl

48/248

Kun ette saaneet tarpeeksi tuottoisaa sopimusta Discoveryn kanssa, niin panitte sitten asiakkaat (S:n tapauksessa "kuluttajat" eivät asiakkaat) kärsimään. No, eipä ollut minulla malttia vaan sopimus on irtisanottu ja luultavasti luotettavampi toimittaja valittu. Pitäkää tunkkinne.

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 5 kpl

49/248

Jotenkin koko asian hoito on jopa Soneralta äärimäisen outoa. Onhan tämä nyt aivan poikkeuksellsta että kanavat poistuu ennen kuin edes ilmoitetaan että nämä poistuu.

Nämä "neuvoteltiin viimeiseen saakka" ja "ei haluttu hämmentää asiakkaita" ei kuulosta uskottavalta ja on todennäköisesti ns. hätäp*sk*valhe . Suomen sonera on ilmeisesti yllätetty aivan täysin. 

Voisiko joku selittää mitä oikeasti on tapahtunut?

Mielestäni tämä on jo sellainen asia että Sonera ei voi vedota siihen etä maksutv puolella kanavat saattaa muuttua, ja että

 tälläinen "kuuluu bisnekseen". Käsittääkseni aivan viime päiviin asti kuitenkin noita poistuneita kanavia myytiin asiakkaille. Joku nyt mättää ja pahasti! Kerro totuus Sonera! 

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 30 kpl

50/248

Ne puhelinmyyjät lienevät Soneran alinta kastia, joille ei kerrota paljon mitään. Ei näköjään edes sitä, että he kauppaavat tuotetta, joka ei ole heidän hallinnassaan.  Vähän niinkuin myisi naapurinsa autoa omanaan.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.