Discovery ei näy


Missähän vika kun Kemissä ei näy Discovery kanava? Onko Soneralla taas menossa hintaneuvottelu ja tästä johtuen kanava ei nyt näy? Jos näin on miksei asiasta ole ilmoitettu? Voisitte samalla neuvotella ne hd kanavat mukaan lopultakin!


11 kommenttia

Eilen illalla oli Eurosport, Discovery ja Animal planet pimeenä kolmisen tuntia. Sopimuspuolesta ei ollu nyt kiinni vaan tekniikan puolelta löytyy syy pimenemiseen.

Utelut PK-seudun vastaavista JATKUVISTA ongelmista, vai pitäisikö alkaa kutsumaan moista jo OMINAISUUTENA palvelussa. Eli Discovery Channel on taas vaihteeksi pimeänä, kaikki muut toimii ihme kyllä jotenkin. Voisitte alkaa ilmoittamaan viihde sovelluksen kautta häiriöistänne, kun moinen valikko on jo upotettuna sinne, tietoa palvelusta --> häiriötiedotteet!

Pimeenä jyväskylässäkin.
Voisko joku soneralainen kertoa onko vika laitteissani vai discoveryllä?

Vakuuttavaa toimintaa taas $oneralta! Ette sitten oppineet mitään vuoden takaisesta *******amyrskystä? Parhaaseen katseluaikaan kanava mykkänä, tosin oli jo aikaisemminkin. Ainoatakaan häiriötiedotetta ette ole ilmoille saaneet, asiakas"palvelu"puoli ilmeisesti lomalla, saati itse se korjauspoppoo, mitähän *******UA siellä taas puuhataan. Me muistaakseni maksetaan riistohintoja teidän tarjoamistanne kanavapaketeista, mutta ei sillä rahalla ilmeisesti $oneran mielestä kuvaa tarvitse nähdä! Taitaapa jälleen jäädä hengenvaarallinen saalis näkemättä, mikäli saman kohtalon kokee, kuin kultakuumeen spesiaali kirjastosta, joka mustaksi muuttui. Valitan käytöstäni, etten sensuroinut sanojani valmiiksi, alkaa vaan olemaan mittatikku täynnä touhujanne taas.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Harmittavaa, että ohjelmat jäivät näkemättä. Itsellä on antennin kautta Discovery ja Hengenvaarallinen saalis tulee kyllä uusintanakin huomenna ja ylihuomenna.


 


Seuraava esitys:
Discovery Channel Ke 29.06.2016 klo 01.00

Uudet kapteenit pyrkivät kesyttämään Beringinmeren. Heidän laivojaan ja miehistöjään riivaavat kuitenkin loukkaantumiset ja konerikot. Onko heissä ainesta legendoiksi?

Seuraavat esitykset:
Discovery Channel: Ke 29.06.2016 klo 01.00
Discovery Channel: Ke 29.06.2016 klo 08.15
Kutonen: Ke 29.06.2016 klo 15.25
Kutonen: Ke 29.06.2016 klo 18.05
Discovery Channel: To 30.06.2016 klo 08.15
Kutonen: To 30.06.2016 klo 15.30


 


Soneralta löytyi tuolta twitteristä häiriötiedote :  Discovery ja Animal Planet HD korjaus kestää vielä tovin. //Antti-

Joo ei paljon noi kellon ajat lämmitä vaarallisen saaliin uusintoihin. Jos se ei vkonloppuna tule uusintana niin jää taas soneran takia näkemättä.
Jokohan kohta saisi vaihdettua palvelun tarjoajaa
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@Varttii kirjoitti:
Joo ei paljon noi kellon ajat lämmitä vaarallisen saaliin uusintoihin. Jos se ei vkonloppuna tule uusintana niin jää taas soneran takia näkemättä.
Jokohan kohta saisi vaihdettua palvelun tarjoajaa

Uudet kapteenit pyrkivät kesyttämään Beringinmeren. Heidän laivojaan ja miehistöjään riivaavat kuitenkin loukkaantumiset ja konerikot. Onko heissä ainesta legendoiksi? Discovery Channel klo 18:00 ja 00:00 su 3.7.2016

Kaikkihan eivät twitteriä käytä, mutta kiitos tiedosta kiisseli67. Täälläkin on häiriöttiedotteet niin internetsivuilla, kuin itse viihdepaketin sisuksissa, niin miksei niitä käytetä? Antaa firmasta hivenen epäammattimaisen kuvan, ellei omia tiedotuskanavia käytetä (kaikkia) ja toisekseen tiedottaminen tapahtuu ulkopuolisen taholta, niin ei sekään suoranaisesti paranna asianhoitoa tippaakaan soneran osalta! Tosin tiedottaminen on aina ennenkin kuulunut ulkopuolisille ja sisäpiiri tulee jälkeenpäin kertomaan itsestäänselvyydet/puskaradion kaiut.


@Varttii kirjoitti:
Joo ei paljon noi kellon ajat lämmitä vaarallisen saaliin uusintoihin. Jos se ei vkonloppuna tule uusintana niin jää taas soneran takia näkemättä.
Jokohan kohta saisi vaihdettua palvelun tarjoajaa

Tuolla viihteessä on joku discoveryn kirjasto jossa voi olla katsottavissa noi.Toi sitten toimii vain jos olet ottanut sen discovery paketin,ei jos olet ottanut sen kanavan mix paketissa.Sama pätee muissakin eli mikään noista kirjastoista ei toimi sulla jos sulla on se kanava valittu mix paketin kautta.Toi ettei discovery näy voi johtua aika monestakin asiasta eli syy ei välttämättä ole soneran,ihan samalla tavalla noi kanavat temppuilee ainakin dna:lla,samoin ilmeisesti elisallakin.Dna:lla noi kanavat tuli ilmeisesti Canal digitalin kautta ja melkein aina vika oli siellä ei dna:lla.Soneran kanavat taitaa tulla ruotsista?. 

Slede: Olet ihan oikeassa, tulisi olla kaikissa tai ainakin useammassa kanavassa tietoa ongelmistaa eikä pelkästään esim. twitterissä / facebookissa. Tiedottaminen tulee kuitenkin talon sisältä eikä ulkopuoliselta taholta eli ihan omaan peiliin tässä saa katsoa.

 

Eilen oli kanavan toimittajan - Sonera välisessä lähetyslinkissä ongelmaa jonka vuoksi Eurosport, Discovery ja Animal Planet oli pimeänä. Eurosportille löydettiin korvaava reitti nopeasti mutta Discoverylle ongelman ratkaisu venyi yön tunneille ennenkuin sekin korjaantui.

Vastaa