peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
57116 Jäsentä
159923 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Mix M -kanavapakettiKommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎04-11-2018
Kirjoituksia: 69
11/13

Vs: Mix-M paketti

Jatkan edellistä puheenvuoroa, koska tulin kaupunkiasuntoon ja saatoin tarkistaa joitakin asioita paremmin kuin mökillä.

 

1. Kilpailijalla dna on kaapelitarjonnassa saksankielinen ARTE kuten tiesin. Se tarkoittaa, että ohjelmatiedot ja 1. kieli on saksa (audio). Usein 2. kieli samalle ohjelmalle on ranska (audio).

 

2. Meidän Telian kaapelitarjonnassa on ranskankielinen ARTE. Se tarkoittaa, että ohjelmatiedot ja 1. kieli on ranska (audio). Usein 2. kieli samalle ohjelmalle on saksa (audio). Tutkimalla arte-kanavan omaa kotisivua löytyy molempien edellä mainittujen kanavavaihtoehtojen ohjelmatiedot, jotka ovat siis aivan eri ohjelmia samaan aikaan, mutta molemmat hyvää arten laatutasoa.

 

3. Kävin Ruotsin Telian kaapelikanavien sivuilla. Totesin, että siellä puuttuu ARTE-kanava kokonaan (sekä ranskan- että saksankielinen). Suomessa on sentään kultturia huomioitu paremmin ranskankielisellä artella Teliassa.

 

4. Kokonaan toinen asia on se, että Ruotsin Telia tarjoaa ruotsalaisille katsojille sellaista mitä Suomessa puuttuu. Huomasin sellä on kanavat RTL (saksankielinen yleiskanava) ja 2DF (saksankielinen yleiskanava).

 

5. Muuten valikoima on Ruotsissa Telialla samantapaista lukuunottamatta Chilen, Kroatian, Italian, Puolan, Norjan ja Tanskan kanavia, jotka heillä on tarjolla.

 

0 tykkäystä
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎05-05-2015
Kirjoituksia: 156
12/13

Vs: Mix M -kanavapaketti

Kieltämättä köyhää on näiden MIX-pakettien kanssa. Säästyy ainakin se kymppi kuussa kun S-paketissa ei ole BBC Britiä mukana. Nykykanavien määrien kanssa tuo S-paketti on ainoa järkevä valinta, mutta tässä on onneksi rajattu vielä enemmän kanavia joten ei sitäkään tarvitse ottaa.

 

Täältä myös ääni CBS Realitylle, ai perhana on ikävä Judge Judya. Tuota tuli elisa viihteen aikana katsottua melkeimpä päivittäin Hymiö Erittäin onnellinen

0 tykkäystä
Highlighted
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎04-11-2018
Kirjoituksia: 69
13/13

Vs: Mix M -kanavapaketti


@ericrose  kirjoitti:

 

Kohtaan 1. voisin esittää esim. seuraavia lisäyksiä: uutiskanavat France 24 (engl.), Deutsche Welle (engl.), saksankiel. RTL, ZDF, amerikkal. CNBC, CBS Reality, musiikkikanava iConcerts (muuta kuin päivänpoppia, esim. Procol Harum, Led Zeppelin). Ja NHK Telialla näkyy jo olevan muualla tarjonnassa. Em. kanaviin tutustuin ollessani vuosia sitten DNA:n asiakkaana.


Tähän puheenvuoroon sanoisin seuravaa:

 

- Kaapelikanavien puiolella on jo nyt France 24 (engl.) ja NHK (osittain engl. tekstitys, Japani). Molemmat ovat hyvätasoisia ja katson molempia.

 

- Kun katsoin Telian eri vaihtoehtoja, huomasin Telia TV ja Telia TV digiboksi-vaihohtojen olevan suppeampia tarjonnaltaa. Sen sijaan Telia TV digiboksi laajakaistalla oli melkein yhtä laaja kuin Telian kaapeliTV. 

 

- Olen eri mieltä kanavista Deutsche Welle (engl.) ja RTL (saksankielinen). Kumpaakaan en kaipaa. Molemmista on minulla kokemusta dna asiakkaana ollessani.

 

- Sen sijaan kanavaa ZDF eli 2DF kaipaan (saksankielinen), koska se on hyvätasoinen ja Saksassa tietääkseni melko suosittu kanava. Esimerkiksi Suomessa monet suositut saksalaiset poliisisarjat ovat peräisin tältä kaapelikanavalta.

 

- Muihin mainittuihin kanaviin (paitsi ARTE) ei minulla ole sanottavaa, koska niistä ei ole kokemusta.

0 tykkäystä