Huawei E220 ja ohjelmistopäivitys FAIL

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Heips, olen tässä yrittänyt tehdä tuolle Huawein nettitikulle ohjelmistopäivitystä, mutta eipä tuo tunnu onnistuvan.. Latasin tuolta ---> http://www.sonera.fi/Laajakaista/Langat ... sta#Ohjeet päivityksen ja toimin ohjeiden mukaan.. Kuitenkaan päivitysohjelmisto ei löydä nettitikkua "modeemina" lainkaan, vaan antaa seuraavan ilmoituksen:

Device Not Ready. HUAWEI E220 HSDPA USB Modem was not found in the system; make sure it has connected to your computer <--- tuossakin muuten kielivirhe 🙂

Kokeilin varmuuden vuoksi vielä vistassakin päivitystä vaikka ohjeessa sanottiinkin, että päivitys tulee suorittaa XP:llä. Kummallakaan käyttiksellä ei onnistu. Yritin vielä varmuudeksi päivitystä Mobile Partner ohjelmisto päällä ja SIM kortti sisässä yhdistettynä nettiin ja ilman, XP ja Vista antavat molemmat taas saman virheilmoituksen.

Onkos muilla päivitystä tehneillä ollut vastaavia ongelmia ja onko mtn vinkkejä tai
lisäohjeistusta?

1 kommentti

Jos asia ei ole vielä selvinnyt, voit tiedustella asiasta myös matkapuhelinpuolemme vikapalvelun kautta puhelimitse. Voit myös lähettää asiasta kysymyksen matkapuhelin vikapalveluun Omien sivujen lomakkeella.

T. Sami
Sonera Asiakaspalvelu

Vastaa