Arris VIP4302W ongelmia ja kysymyksiä.Näytä ensimmäinen kirjoitus

29 kommenttia

Hei @neteerol 

 

Mitään yleistä vikaa tuon suhteen ei ole näiden laitteiden välillä. Olethan kytkenyt digiboksin TG799 Xtreamin 5GHz verkkoon? Jos tämä ok niin palvelureititin kannattaa vielä resetoida painamalla reset-nappia 10 sekunttia laite käynnissä ja kun laite käynnissä taas niin digiboksi yhdistää vielä uudestaan 5GHz verkkoon. Langattoman verkon nollauksen ohjeen löydät täältä. Jos näistä ei ole apua niin sitten kannattaa ottaa yhteyttä häiriöilmoituksiin vaikkapa chatin kautta niin tutkitaan tarkemmin. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Tulee mieleen, että käyttäjän verkko on sen verran hidas, että ohjelmiston lataus hidastuttaa sitä hetkellisesti. Näinhän voi olla vaikka ADSL:n kanssa, jossa kuorma vaikuttaa joskus vasteaikoihin ja erityisesti viivekriittisiin palveluihin, kuten verkkopeleihin.

Kyllä se 5Ghz toimii Arrisin kanssa ethernetin kautta, mutta ei wifillä. Sama 2,4Ghz verkon kanssa. Ja todellakin wifi lataamme ohjelmistoa toiminto ei koskaan mennyt lävitse. Kaiken lisäksi ko. toiminto blokkasi koko verkon eli kukaan ei päässyt sen aikana verkkoon. Pikkuinen korjaus ohjelmiston suhteen taitais olla aiheellista.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +14

@neteerol laitatko meille aiheesta vikailmoituksen tulemaan ja linkitätkö siihen tämän sivuston -missä asiaa on jo alustavasti käsitelty.

Vastaa